Топ теми:

Стрийська міська рада повідомляє про оприлюднення детального плану території в м. Стрий обмеженої вул. Д. Яціва, Об’їзною дорогою, вул. П. Мирного (будівництво АЗС) та звіту про його стратегічну екологічну оцінку

5 Січня 16:37

З 5 січня по 7 лютого 2022 року триватиме громадське обговорення щодо врахування громадських інтересів під час розроблення вищеназваного ДПТ.

Підстава розроблення – рішення  Стрийської міської ради № 627 від 30.09.2021 року.

Замовником детального плану території є: Стрийська міська рада.

Розробником проекту є: ФОП  М. Лопушанський.

Із проєктом містобудівної документації та звітом про СЕО можна ознайомитись в приміщенні Стрийської міської ради з 5 січня по 7 лютого 2022 року пн-пт з 10.00 по 16.00 за адресою: Львівська область, м. Стрий, вул. Шевченка, 71 та на вебсайті www.stryi-rada.gov.ua. Контактна особа: Хухра І. Й. (заступник начальника відділу містобудування та архітектури Управління містобудування та архітектури виконавчого комітету Стрийської міської ради), arch.stryimvk@ukr.net.

Громадські слухання проєкту ДПТ відбудуться 7 лютого 2022 року за адресою: м. Стрий, вул. Шевченка, 71 о 11.00 год.

Письмові зауваження та пропозиції до проєкту ДПТ можна подавати до 7 лютого 2022 року включно до загального відділу виконавчого комітету Стрийської міської ради (каб. №19) за адресою: м. Стрий, вул. Т.Шевченка, 71, на електронну пошту – stryimvk@ukr.net. Пропозиції та зауваження громадськості мають бути обґрунтовані, а також містити посилання на положення відповідних законодавчих та інших нормативно-правових актів, державних стандартів, норм і правил.

Пропозиції  громадськості  до звіту про СЕО подаються у письмовій формі до загального відділу виконавчого комітету Стрийської міської ради (каб. №19) за адресою: м. Стрий, вул. Т.Шевченка, 71 у вказаний строк.

Пропозиції та зауваження, подані після встановленого строку, не розглядаються.

Звіт про стратегічну екологічну оцінку детального плану території в м. Стрий обмеженої вул. Д. Яціва, Об’їзною дорогою, вул. П. Мирного (будівництво АЗС)

Детальні плани територій Стрий AЗС

Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту