Топ теми:

Інформаційне повідомлення про проведення громадських консультацій щодо проєкту Програми розвитку освіти Стрийської територіальної громади на 2021-2025 роки

6 Липня 11:55

Найменування організатора громадських консультацій – управління освіти Стрийської міської ради.
Зміст матеріалів, винесених на обговорення: Проєкт Програми розвитку освіти Стрийської територіальної громади на 2021-2025 роки.
Мета проведення консультацій з громадськістю: підвищення ролі громадянського суспільства в різних сферах діяльності органів державної влади та органів місцевого самоврядування, розгляд пропозицій від громадськості.
Програма розвитку освіти Стрийської територіальної громади на 2021-2025 роки розкриває сучасні проблеми у сфері освіти громади та визначає освітні шляхи забезпечення доступу до якісної освіти.
Способи забезпечення участі в обговоренні: Електронні консультації.
Електронна адреса, строк і форма подання пропозицій та зауважень: upravlinnja-smr@ukr.net управління освіти Стрийської міської ради, м. Стрий, вул. Шевченка, 107, тел. (03245)5-32-31 протягом 30 календарних днів з 06 липня по 04 серпня 2021 року (включно) письмові пропозиції у довільній формі (з приміткою «Пропозиції до Програми розвитку освіти»).
Прізвище, ім´я відповідальної особи: Ігор Олянін.
В разі надходження зауважень, пропозицій чи доповнень до проекту Програми розвитку освіти Стрийської територіальної громади на 2021-2025 роки додатково провести засідання Робочої групи з розробки Програми (в зручному форматі) для їх обговорення.
Запрошуємо усіх бажаючих взяти участь у громадських консультаціях на рівні громади проєкту Програми розвитку освіти Стрийської територіальної громади на 2021-2025 роки. З проєктом Програми розвитку освіти Стрийської територіальної громади можна ознайомитися на офіційному сайті міської ради у розділі Громадські ініціативи (Громадські слухання).
Нам важлива Ваша думка! Дякуємо за співпрацю!

Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту