Топ теми:

Стрийська міська рада повідомляє про оприлюднення детального плану території обмеженої вул. Л. Українки, залізничною колією, межею села в с. Голобутів (в межах населеного пункту)

22 Липня 20:57

Стрийська міська рада повідомляє про оприлюднення детального плану території обмеженої вул. Л. Українки, залізничною колією, межею села в с. Голобутів (в межах населеного пункту) для формування земельної ділянки під кладовище та звіту про його стратегічну екологічну оцінку.
З 22 липня по 22 серпня 2021 року триватиме громадське обговорення щодо врахування громадських інтересів під час розроблення вищеназваного детального плану території.
Підстава розроблення – рішення Стрийської міської ради від 25.03.2021 року№ 262.
Замовником детального плану території є: Стрийська міська рада.
Розробником проекту є: ФОП М. Лопушанський.
Із проектом містобудівної документації та звітом про стратегічну екологічну оцінку можна ознайомитись в приміщенні будівлі Народного дому в с. Голобутів з 22 липня по 22 серпня 2021 року пн-пт з 10-00 по 16-00 за адресою: с. Голобутів вул. І.Франка,1 та на вебсайті https://stryi-rada.ukraina.org.ua/. Контактна особа Кушляк Марія Федорівна (спеціаліст землевпорядник), ел. пошта: NezhuhivRada@gmail.com.
Громадські слухання проекту ДПТ відбудуться 25 серпня 2021 року за адресою с. Голобутів вул. І.Франка,1 о 15.00 год.
Письмові зауваження та пропозиції до проекту детального плану території можна подавати до 22 серпня 2021 року включно до Стрийської міської ради. Пропозиції та зауваження громадськості мають бути обґрунтовані, а також містити посилання на положення відповідних законодавчих та інших нормативно-правових актів, державних стандартів, норм і правил.
Пропозиції громадськості до звіту про стратегічну екологічну оцінку детального плану території подаються у письмовій формі до Стрийської міської ради у вказаний строк.
Пропозиції та зауваження, подані після встановленого строку, не розглядаються.

 

Звіт про стратегічну екологічну оцінку детального плану території обмеженої вул. Л. Українки, залізничною колією, межею села в с. Голобутів (в межах населеного пункту) для формування земельної ділянки під кладовище

 

Виготовлення Детального плану території обмеженої вул. Л. Українки, залізничною колією, межею села в с. Голобутів (в межах населеного пункту) для формування земельної ділянки під кладовище

 

Схема інженерної підготовки території та вертикального планування с. Голобутів

 

Опорний план с. Голобутів

 

Проектний план с. Голобутів

 

Схема розташування території у планувальній структурі населеного пункту с. Голобутів

 

Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту