Топ теми:

Повідомлення про оприлюднення містобудівної документації «Внесення змін у генеральний план м. Стрий Львівської обл.»

18 Квітня 15:50

Виконавчий комітет Стрийської міської рада повідомляє про оприлюднення містобудівної документації «Внесення змін у генеральний план м. Стрий Львівської обл.»
З 18 квітня по 20 травня 2024 року триватиме громадське обговорення щодо врахування громадських інтересів під час розроблення вказаної містобудівної документації.
Підстава для розроблення: рішення сесії Стрийської міської ради №2176 від 30.11.2023р.
Замовник генерального плану: виконавчий комітет Стрийської міської ради.
Розробник проєкту: ДП ДІПМ “Містопроект”.
Із проєктами містобудівної документації та звіту про СЕО можна ознайомитись в приміщенні Стрийської міської ради з 18 квітня по 20 травня 2024 року (в робочі дні) за адресою: Львівська область, м. Стрий, вул. Шевченка, 71 та на вебсайті www.stryi-rada.gov.ua. Контактна особа: Телішевський О.С. (начальник управління містобудування та архітектури виконавчого комітету Стрийської міської ради), arch.stryimvk@ukr.net.
Громадські слухання відбудуться 15 травня 2024 року за адресою: м. Стрий, вул. Шевченка, 71 об 11.00 год (каб. №28).
Письмові зауваження та пропозиції до проєкту можна подавати до 20 травня 2024 року включно до загального відділу виконавчого комітету Стрийської міської ради (каб. №19) за адресою: м. Стрий, вул. Т.Шевченка, 71, на електронну пошту – stryimvk@ukr.net. Пропозиції та зауваження громадськості мають бути обґрунтовані, а також містити посилання на положення відповідних законодавчих та інших нормативно-правових актів, державних стандартів, норм і правил.
Пропозиції та зауваження, подані після встановленого строку, не розглядаються”.

 

ГП Стрий генеральний план2

Звіт СЕО зміни генплан Стрий

 

 

МІСЬКВИКОНКОМ

Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту