Топ теми:

Повідомлення про оприлюднення детальних планів територій

24 Березня 11:53

Виконавчий комітет Стрийської міської ради повідомляє про оприлюднення проектів:

«Детальний план території з метою розміщення біогазової установки поблизу очисних споруд в с.Ланівка Стрийського району Львівської області» та звіту про його стратегічну екологічну оцінку;

«Детальний план території з метою розміщення біогазової установки поблизу очисних споруд в с. Добряни Стрийського району Львівської області» та звіту про його стратегічну екологічну оцінку;

«Детальний план території щодо внесення змін в «Детальний план території обмеженої вул. Нижанківського, залізничною колією, межею міста в м. Стрий» з метою розміщення біогазової установки» та звіту про його стратегічну екологічну оцінку;

«Детальний план території житлового кварталу садибного типу в с. Нежухів Стрийського району Львівської області» та звіту про його стратегічну екологічну оцінку;

З 25 березня по 25 квітня 2023 року триватиме громадське обговорення щодо врахування громадських інтересів під час розроблення вище названих робіт.

Підстава розроблення – рішення сесії Стрийської міської ради № 1633 від 23.02.2023 року; рішення сесії Стрийської міської ради №1635 від 23.02.2023 року; рішення сесії Стрийської міської ради №1636 від 23.02.2023 року та рішення сесії Стрийської міської ради №1637 від 23.02.2023 року.

Замовником детальних планів території є: виконавчий комітет Стрийської міської рада.

Розробником проєктів є: ФОП  М. Лопушанський.

Із проектами містобудівної документації та звітами про стратегічну екологічну оцінку можна ознайомитись в приміщенні будівлі міської ради в м. Стрий по вул. Шевченка, буд.71з 25 березня по 25 квітня 2023 року пн-пт з 10-00 по 16-00 та на вебсайті stryi-rada.gov.ua. Контактні особи: Телішевський Орест Станіславович (Начальник управління містобудування та архітектури Стрийської міської ради) (по рішеннях №1635 та №1637), староста Нежухівського старостинського округу Яхван Михайло Михайлович (по рішенню №1633), староста Добрянського старостинського округу Оброца Ігор Остапович (по рішенню №1636), ел. пошта: arch.stryimvk@ukr.net.

Громадські слухання проєктів «Детальний план території з метою розміщення біогазової установки поблизу очисних споруд в с.Ланівка Стрийського району Львівської області» та звіту про його стратегічну екологічну оцінку; «Детальний план території з метою розміщення біогазової установки поблизу очисних споруд в с. ДобряниСтрийського району Львівської області» та звіту про його стратегічну екологічну оцінку; «Детальний план території щодо внесення змін в «Детальний план території обмеженої вул. Нижанківського, залізничною колією, межею міста в м. Стрий» з метою розміщення біогазової установки» та звіту про його стратегічну екологічну оцінку; «Детальний план території житлового кварталу садибного типу в с. Нежухів Стрийського району Львівської області» та звіту про його стратегічну екологічну оцінку відбудуться 26 квітня 2023 року за адресою м. Стрий вул. Шевченка,буд.71 о 11.00 год.

Письмові зауваження та пропозиції до вищезгаданих проектів можна подавати до 25 квітня 2023 року включно до виконавчого комітету Стрийської міської ради. Пропозиції та зауваження громадськості мають бути обґрунтовані, а також містити посилання на положення відповідних законодавчих та інших нормативно-правових актів, державних стандартів, норм і правил.

Пропозиції  громадськості  до проєктів «Детальний план території з метою розміщення біогазової установки поблизу очисних споруд в с.Ланівка Стрийського району Львівської області» та звіту про його стратегічну екологічну оцінку; «Детальний план території з метою розміщення біогазової установки поблизу очисних споруд в с. Добряни Стрийського району Львівської області» та звіту про його стратегічну екологічну оцінку; «Детальний план території щодо внесення змін в «Детальний план території обмеженої вул. Нижанківського, залізничною колією, межею міста в м. Стрий» з метою розміщення біогазової установки» та звіту про його стратегічну екологічну оцінку; «Детальний план території житлового кварталу садибного типу в с. Нежухів Стрийського району Львівської області» та звіту про його стратегічну екологічну оцінку подаються у письмовій формі до виконавчого комітету Стрийської міської ради у вказаний строк.

Пропозиції та зауваження, подані після встановленого строку, не розглядаються.

1_Детальний план території_Ланівка

2_Детальний план території_Добряни

3_Детальний план території_Стрий_Нижанківського

4_Детальний план території Нежухів

 

МІСЬКВИКОНКОМ

 

 

Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту