Топ теми:

Українська освітня платформа запрошує взяти участь у форумі “Сильні разом”

9 Червня 16:14

Українська освітня платформа запрошує членів організацій, волонтерів, що підтримують внутрішньо переміщених осіб, взяти участь у форумі “Сильні разом” 18 червня у Львові відбудеться форум “Сильні разом”, учасниками якого можуть стати організації, що працюють з внутрішньо переміщеними особами.

Форум відбуватиметься одночасно на трьох майданчиках:

• Гуманітарні ініціативи України для внутрішньо переміщених осіб

• Принципи та перспективи інтеграції внутрішньо переміщених осіб у громади

• ВПО – підсилення для громади: працевлаштування, релокація бізнесу, розвиток лідерів.

На кожному з майданчиків відбуватимуться лекції, панельна дискусія та знайомство з організаціями у форматі швидких презентацій. Також на кожному з майданчиків учасники та учасниці зможуть долучитись до робочих груп та в супроводі фасилітаторів дискутуватимуть та напрацьовуватимуть спільні принципи допомоги внутрішньо переміщеним особам. Для тих, хто не зможе долучитись до форуму у Львові, організатори проводитимуть онлайн-трансляції на своїх сторінках у соціальних мережах Фейсбук та інстаграм.

Програма форуму за посиланням – https://cutt.ly/PJb4TlJ Обов’язова реєстрація для участі у форумі за посиланням – https://forms.gle/zQaxQd9kRWCVxBU36. Захід відбудеться 18 червня 2022 року у Центрі Митрополита Андрея Шептицького УКУ (вул.Стрийська, 29А).

Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту