Топ теми:

У Стрию планують створити індустріальний парк

9 Червня 15:00
Міський голова Олег Канівець підписав угоду про розроблення концепції індустріального парку в промисловій зоні міста площею 70,3 га. Функціональне призначення – промислове виробництво, логістика, склади. Ініціатор та засновник Стрийська міська рада.
Згідно з договором виконавець зобов’язується провести аналіз ділянки, описати план розвитку, маркетинг, економіку проєкту тощо.
Відповідно до Закону України «Про індустріальні парки» вони утворюються на термін не менше 30 років. Засновник проєкту отримує компенсацію від держави на будівництво інфраструктури та звільняється від податку на прибуток на 10 років.
Індустріальні парки – це промислова територія, де підприємства мають спільну інфраструктуру, необхідні сервіси та спрощені регуляторні процедури. Також мають єдину управляючу компанію, яка забезпечує підприємства необхідними послугами для здійснення господарської діяльності.
Таке об’єднання підприємств у світовій практиці дає потужний поштовх для розвитку економіки, конкурентоспроможності та зайнятості населення.
Сподіваємося на успіх та швидку реалізацію Стрийського індустріального парку.
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту