Топ теми:

Про необхідність сплачувати податки, збори та платежі

27 Січня 14:50

Для забезпечення виконання своїх функцій, створення належного життєвого середовища для населення громади, органи місцевого самоврядування повинні мати у своєму розпорядженні достатні фінансові ресурси, основу яких складають кошти відповідних бюджетів. Одним із важливих джерел доходів бюджетів органів місцевого самоврядування є місцеві податки і збори.

У Стрийській громаді саме місцеві податки і збори становлять основну доходну статтю бюджету громади і направляються на підтримку та розвиток місцевої інфраструктури.

Завдяки своєчасній сплаті податків підприємствами та свідомими жителями громади можливе своєчасне фінансування шкіл, дитячих садочків, лікарень, прибирання та благоустрій міста та сіл.

На жаль, за інформацією ГУ ДПС у Львівській області, заборгованість громадян, які мають земельні ділянки, нерухоме майно на території громади до бюджету Стрийської громади складає майже 9 мільйонів гривень.

Дізнатись щодо заборгованості громадяни можуть в особистому кабінеті на сайті Державної податкової служби або звернувшись особисто до Центру обслуговування платників Стрийської ДПІ за адресою м. Стрий вул. Сколівська,7, телефон 5-90-61.

З метою уникнення додаткового навантаження у вигляді нарахування штрафних санкцій та пені за несвоєчасну сплату, звертаємося до платників податків своєчасно та у повному обсязі виконувати зобов’язання щодо сплати усіх податків, зборів та платежів, зокрема до місцевого бюджету.

 

Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту