Топ теми:

Як підприємиця зі Стрия завдяки проєкту «єРобота» розгорнула освітню діяльність

21 Лютого 10:47

Понад 6 років у Стрию функціонує Центр раннього розвитку дітей «Мудрик», однак 2023-й як для засновниці, так і для її маленьких вихованців запам’ятається як рік розширення можливостей і масштабування бізнесу. Адже торік власниця установи Юлія Іванівна Микитин як приватний підприємець скористалася державною програмою «єРобота» й отримала мікрогрант на суму 250 тис. грн для розбудови освітньої діяльності.

На отримані кошти придбала необхідні меблі, обладнання, канцтовари та іграшки й відкрила дитячий садочок повного дня для малечі Стрийщини. Відповідно до умов договору та за допомогою фахівців Стрийської філії ЛОЦЗ підприємиця підібрала та працевлаштувала на новостворені робочі місця трьох безробітних, за що отримає від служби зайнятості компенсацію витрат у розмірі єдиного соціального внеску.
На цьому ініціатива бізнес-леді не зупинилася: підготувавши потрібні документи та отримавши дозволи, вона заснувала у Стрию «Приватний заклад загальної середньої освіти «Початкова школа Юлії Микитин». З вересня 2023 року ця навчальна установа відчинила двері своїм першим учням. Нова школа потребує значних капіталовкладень, тому проєкт «єРобота» вдруге став джерелом фінансових вливань у розвиток бізнесу, щоправда, тепер кошти у розмірі 250 тис. грн надійшли вже на рахунок юридичної особи. За словами керівництва, доклавши до мікрогранту власні фінансові ресурси, школа придбає транспортний засіб для перевезення діток.
«Виховання та навчання маленьких українців – справа непроста, бо вимагає неабияких знань, зусиль, організаторських здібностей, – каже Юлія Микитин. – Однак діти – наше майбутнє. Передаючи їм свій свої напрацювання та любов, всебічно розвиваючи даровані їм Всевишнім таланти, ми закладаємо міцний фундамент у розбудову нашої держави. А це – найцінніше капіталовкладення».
А ви мрієте про масштабування або відкриття власного бізнесу? Тоді пишіть бізнес-план, подавайте його разом із заявкою на розгляд через портал «Дія» , звертайтеся за консультаціями до спеціалістів служби зайнятості.

 

Стрийська філія Львівського обласного центру зайнятості

Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту