Топ теми:

Хто може розраховувати на зарплату понад 20 тис. грн ?

18 Квітня 9:18

База вакансій Львівського обласного центру зайнятості станом на 10.04.2023 року налічує понад 4,3 тис. пропозицій працевлаштування, з яких майже четверта частина – із винагородою від 15,0 тис. грн.
Одначе декому працедавці готові платити значно більше. Зокрема, на зарплату вищу за 20 тис. грн розраховувати можуть лікарі різної спеціалізації (психолог, терапевт, невропатолог, хірург, психіатр, генетик, ортопед-травматолог, анестезіолог та ін.), для котрих вакансії є в різних районах області.
У Червоноградській філії ЛОЦЗ з винагородою понад 20 тис. грн пропонують працевлаштування водіям автотранспортних засобів, помічнику майстра (ткацькі верстати та в’язальні машини), трактористу-машиністу сільськогосподарського (лісогосподарського) виробництва, інженеру-механіку груповому, механіку з ремонту транспорту, інженеру з автоматизованих систем керування виробництвом, інженеру-програмісту, адвокату, логісту, слюсарю-електрику з ремонту та обслуговування вантажопідіймальних кранів і машин, головному механіку, агроному.
Через Дрогобицьку філію ЛОЦЗ працедавці шукають головного бухгалтера, головного інженера, логопеда, котрим готові платити щомісяця 20 тис. грн.
У Золочівській філії ЛОЦЗ з аналогічним заробітком зафіксовані варіанти працевлаштування для водія автотранспортних засобів, слюсаря з ремонту рухомого складу, водія навантажувача, головного інженера, головного енергетика.
У Стрию на 20 тис. грн можуть розраховувати поліцейські (за спеціалізаціями), логопед, начальник зміни (промисловість), а у Яворові – шліфувальник каменів, начальник відділу постачання та начальник дільниці.
Найбільше вакансій – понад 200 варіантів – із зарплатою двадцять і більше тисяч гривень зареєстровано у Львові, де є робота для бухгалтера, технолога, головного інженера по ліфтах, інженера-технолога (металургія), механіка з ремонту транспорту, фітнес-тренера, водіїв автотранспортних засобів, менеджера (управителя) із збуту, слюсаря з ремонту колісних транспортних засобів, шліфувальника, токаря, газорізальника, слюсаря-електромонтажника, слюсаря-електрика з ремонту електроустаткування, фрезерувальника, фахівця із стандартизації, сертифікації та якості, машиніста екскаватора, різальника шпону та личкувальних матеріалів, кухарів, швачок та ін.
Із повним переліком вільних робочих місць і вакантних посад можна ознайомитися за посиланням https://bit.ly/3zMeD1g , консультації з питань працевлаштування можна отримати у підрозділах Львівського обласного центру зайнятості (контакти – https://bit.ly/40jWW59

Стрийська філія Львівського обласного центру зайнятості

Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту