Топ теми:

Актуальні вакансії: кого шукають працедавці Львівщини?

7 Березня 15:44

На «Єдиному порталі вакансій» (https://jobportal.dcz.gov.ua/), що був створений спільними зусиллями Мінекономіки, Державної служби зайнятості та провідними сайтами з пошуку роботи, налічується понад 231 тисяча вільних робочих місць і вакантних посад. Із них 8 тисяч вакансій задекларували працедавці Львівщини.
Здебільшого, це звичні пропозиції роботи для представників робітничих професій, зокрема водіїв автотранспортних засобів, швачок, продавців, кухарів, вантажників, слюсарів різного профілю, офіціантів, електриків, трактористів, а також для осіб з вищою освітою: вчителів, лікарів, інженерів, вихователів, керівників підрозділів, агрономів, фармацевтів, фахівців та ін.
Однак серед них є вакансії, які зустрічаються не так часто. На Львівщині, для прикладу, працедавці запрошують на роботу маркшейдера, сигналіста, коменданта, фітнес-тренера, агрохіміка, сировара, такелажника, масажиста, архіваріуса, колориста тощо.
Тим, хто прагне працювати у правовій системі, пропонують вакансії не тільки юристів та юрисконсультів, а й адвокатів і судових експертів.
Серед представників «творчих» професій шукають викладача хореографічних дисциплін, журналіста, організатора культурно-дозвіллєвої діяльності, реставраторів пам’яток архітектури, дизайнерів меблів або одягу, акомпаніатора, керівників гуртків та ін. Натомість любителі цифр і розрахунків можуть претендувати на посади головних бухгалтерів, бухгалтерів, ревізорів, аудиторів або фінансових аналітиків.
До слова, служба зайнятості пропонує клієнтам тільки офіційне працевлаштування. Усі заявки про кадрову потребу проходять ретельну перевірку щодо відповідності вимогам чинного законодавства. Якщо в тексті оголошення про вакансію помітні ознаки дискримінації за віком, статтю або расою, вони повертаються на доопрацювання.
З повним переліком актуальних станом на 06.03.2024 року вакансій можна ознайомитися за посиланням http://surl.li/rgxqm. Консультації з питань працевлаштування надаються у підрозділах Львівської обласної служби зайнятості (контакти – http://surl.li/jpvpt).

Стрийська філія Львівського обласного центру зайнятості

Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту