Топ теми:

Конкурс дитячого малюнка до Дня захисника України “Безпечна Україна”

4 Жовтня 10:45

12 жовтня 2021 року відділ молодіжної політики управління культури, молоді та спорту Стрийської міської ради проведе конкурс дитячого малюнка до Дня захисника України “Безпечна Україна”. Метою конкурсу є підтримка бійців АТО, плекання патріотичних почуттів у молодого покоління та розвиток творчого потенціалу обдарованих дітей та молоді.

Взяти участь у конкурсі запрошують учнів та вихованців загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів віком від 6 до 16 років Стрийської громади. Конкурс проводитимуть у трьох вікових категоріях одночасно: І категорія — 6-9 років, ІІ категорія — 10-13 років, ІІІ категорія — 14-16 років. Формат малюнків А-3. Тематика – мужність бійців, що стоять на сторожі цілісності України. У кожній віковій категорії журі визначить по три переможці. Їх нагородять дипломами та призами.

Заявки для участі в конкурсі можна подати до 11 жовтня 2021 року у відділ молодіжної політики управління культури, молоді та спорту Стрийської міської ради (вул.Коновальця, 4; тел. (03245) 7-00-07).

Або на електрону адресу: striy_molod@ukr.net

Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту