Топ теми:

Західна Україна приймає величезну кількість тимчасово переселених із зони бойових дій

12 Березня 14:32
Наш регіон об‘єднався і став великим волонтерським штабом. Підприємства перепрофільовуються на допомогу армії та потребуючим, приватні кафе та ресторани безкоштовно годують, звичайні мешканці приймають у своїх домівках людей, що втекли від бомбардувань, організовують різні волонтерські та благодійні рухи для першочергових потреб у часі війни. Органи місцевої влади безупинно облаштовують всі можливі комунальні приміщення для поселення, надають гуманітарну допомогу та миттєво приймають всі необхідні рішення. Рівень емпатії та чуйності надзвичайно великий. Однак завжди знайдеться «ложка дьогтю». У зв’язку з цим маємо кілька важливих застережень:
1. Не шукайте «зради» серед своїх. Затягуємо рукави і працюємо на спільну перемогу.
2. Мотивуйте один одного і підтримуйте найперше добрим словом тих, що шукають у нас прихистку.
3. Не поширюйте інформацію, яка сіє розбрат та паніку.
4. Не втрачайте пильність щодо провокаторів. При потребі викликайте правоохоронні органи.
5. Якщо вам достовірно відомі факти зловживання допомогою або обов’язками у нашій громаді; факти реального необґрунтованого завищення цін на житло, телефонуйте у наш CallЦентр. Кожний окремий випадок будемо ретельно вивчати і вирішувати.
🇺🇦І головне. Україна переможе!!! Наш народ не здолати, тому що з нами Бог, правда та Армія. У кожному з нас загострився ген українця, який об’єднує націю та веде її до перемоги. Не дозволяйте відчаю опускати руки. Ми відбудуємо нашу Україну і слава про неї буде лунати у всіх куточках світу. Ми не забудемо жодного Героя і жодної невинної жертви. Розплата буде важкою для ворога, а нас чекає тільки ПЕРЕМОГА!
Слава Україні!
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту