Топ теми:

Увага!

12 Березня 14:28
У Стрию ширяться чутки, що наше місто прийняло велику кількість дітей-сиріт, які потребують допомоги. Повідомляємо офіційну інформацію. Міська рада надала приміщення у «Залізничній» лікарні громадській організації «GoFriends”, яка займається евакуацією дітей-сиріт та інших соціальних сімей з зони бойових дій в Україні. Станом на зараз ГО у нашому місті прийняла 4 сім’ї, серед них один ДБСТ ( дитячий будинок сімейного типу), це один опікун і семеро дітей. Приміщення приготували для можливого поселення ще кількох десятків дітей, але наразі нема інформації, чи їх привезуть. Всю необхідну гуманітарну допомогу волонтери отримали від стрийської та львівської влади, а також від ІТ компаній.
Знаємо, що окремі стрияни вже гуртуються і збирають кошти для дітей, які ще навіть не приїхали. Залишаємо вам номери телефонів керівників громадської організації, які перебувають зараз у Стрию. Телефонуйте і з’ясовуйте, чи вони потребують допомогу і яку саме.
063 0101797 Євген
063 7573678 Юлія
Також повідомляємо, що діти-сироти під опікою держави, усиновлення під час війни неможливе, оскільки це тривалий процес, а судова система зараз не працює. Однак відомо, що в країні готується спрощення системи опіки.
Довіряємо тільки офіційним ресурсам інформації!
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту