Топ теми:

Затвердили стратегічний документ “Стратегія розвитку Стрийської міської територіальної громади на період до 2027 року”

28 Грудня 16:53

До участі в розробці долучилися структурні підрозділи та керівництво Львівської обласної державної адміністрації, структурні підрозділи Стрийської міської ради та її виконавчого комітету, міські депутати, підприємці, директори шкіл, представники закладів охорони здоров’я, культури, соціальної сфери та представники громадських організацій.

Для підготовки якісних аналітичних матеріалів, департамент економічної політики Львівської обласної державної адміністрації залучив Державну установу «Інститут регіональних досліджень ім. М.І. Долішнього НАН України», який здійснював науково-експертний супровід під час підготовки проєкту стратегічного документу.

Також по проєкту Стратегії проведено стратегічну екологічну оцінку. Звіт про стратегічну екологічну оцінку Стратегії розвитку Стрийської міської територіальної громади на період до 2027 року розміщений на сайті Стрийської міської ради в розділі “Стратегія”.

Стратегія розвитку Стрийської громади – це прогнозний та програмний документ її соціально-економічного розвитку, підготовлений з урахуванням норм чинного законодавства України.

         Стрийська міська територіальна громада – територія комфортного, якісного, безпечного з високими стандартами життя” є основною метою, яку ми визначили та прагнемо досягнути до 2027 року.

Для досягнення мети було визначено:

  •          4 стратегічні цілі;
  •          16 оперативних цілей;
  •          58 завдань.

Уже невдовзі затверджена Стратегія буде опублікована на сайті.

Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту