Топ теми:

До уваги призовників Стрийської територіальної громади!

19 Листопада 15:30

 

Розпорядженням Стрийської районної державної адміністрації від 14 вересня 2021 року № 272 оголошено про призов громадян України на строкову військову службу у жовтні-грудні 2021 року.

Виконавчий комітет Стрийської міської ради доводить до мешканців Стрийської територіальної громади, що відповідно до розпоряджень начальника Стрийського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки усі призовники, які оповіщені про виклик до центру комплектування повинні з’явитись у визначений в повістках строк до призовної дільниці.

У випадку не явки до районного ТЦК та СП, у відповідності до вимог чинного законодавства України, начальником територіального центру комплектування будуть направлені звернення до органів Національної поліції України щодо розшуку, затримання і доставки до призовної дільниці призовників, які ухиляються від виконання військового обов’язку.

Виконавчий комітет міської ради вважає за доцільне нагадати, що:

  • згідно вимог статей 17 та 65 Конституції України захист суверенітету і територіальної цілісності України, забезпечення її економічної та інформаційної безпеки є найважливішими функціями держави, справою всього Українського народу;
  • відповідно до п. 2 «Правил військового обов’язку призовників і військовозобов’язаних», затверджених постановою КМУ від 07.12.2016року № 921, у разі, коли за будь-яких обставин повістка не надійшла, громадяни призовного віку прибувають до призовної дільниці в чотирнадцятиденний строк з дня початку відповідного чергового призову на строкову військову службу, визначеного Указом Президента України.

 

Міськвиконком

 

Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту