Топ теми:

До відома голів правління ОСББ в місті Стрию!

19 Листопада 15:29

Виконавчий комітет Стрийської міської ради доводить до Вашого відома інформацію щодо внесення Кабінетом Міністрів України змін до Положення про підготовку і проведення призову на строкову військову службу в частині, що стосується оповіщення громадян про призов на військову службу і їх прибуття на призовні дільниці районних територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки.

Після внесених змін,згідно п. 56 Положення про підготовку і проведення призову на строкову військову службу, оповіщення громадян про призов на строкову військову службу здійснюється за розпорядженням начальника районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Конкретні строки явки призовників до призовних дільниць установлюються в повістках, вручення яких проводиться через відповідні органи місцевого самоврядування, керівників підприємств, установ і організацій, у тому числі закладів освіти, незалежно від підпорядкування і форми власності, управителів багатоквартирних будинків, власників будинків.

Відповідно до вищенаведеного голови правлінь ОСББ з отриманням розпоряджень начальника районного територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки розпоряджень щодо оповіщення і повісток про виклик на призовні дільниці призовників, які проживають підвідомчих багатоквартирних будинках, зобов’язані сповістити про це адресатів та забезпечити їх своєчасне прибуття за цим викликом.

Міськвиконком

Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту