Топ теми:

В останній день року Стрийська міська рада в межах проєкту «Поліцейський офіцер громади» підписала Меморандум про співпрацю та партнерство з Головним управлінням Національної поліції у Львівській області

31 Грудня 12:38
Підписував документ від імені міської ради секретар Мар’ян Берник. Співпраця спрямована на підвищення рівня публічної безпеки і порядку. Невдовзі у наших селах розпочнуть працювати «офіцери громади», які надаватимуть мешканцям якісні поліцейські послуги, забезпечуватимуть правопорядок на території обслуговування. З місцевого бюджету придбають половину від загальної необхідної кількості автомобілів, облаштують поліцейські станції, зроблять їх комфортними та максимально доступними для кожного мешканця. Решту автомобілів та технічні засоби поліцейські офіцери громади отримають від Національної поліції України.
Також начальник ГУ Нацполіції у Львівській області Олександр Шляховський вручив голові Стрийської громади Олегу Канівцю Подяку за активну участь у створенні безпечної громади та співпрацю в рамках проєкту «Поліцейський офіцер громади».
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту