Топ теми:

Велично та усвідомлено Стрий відзначив День Гідності та Свободи в Україні

22 Листопада 11:05

Наше місто завжди було частиною всіх великих переломних історичних подій в країні, завжди стояло на сторожі національних ідей та звитяг, тому до меморіалу “Борцям за волю України” прийшли ті, що серцем відчувають ціну свободи та гідності.

Міський голова Олег Канівець у своєму виступі відзначив здвиг українського народу під час двох революцій та неоціненну жертовність двох Героїв України, Героїв Небесної сотні, стриян Юрія Дяковського та Андрія Корчака.

Ми дякуємо отцям Стрийської Єпархії за молитву та за особливе розуміння слів “Бог і Україна понад усе”. Дякуємо надзвичайним дітям з Народного ансамблю танцю “Стрияночка” (керівники Олексій Боровницький, Оксана Андреїшин) за чуттєву символічну композицію, яка стала втіленням героїзму, болю та перемоги України. Дякуємо чоловічому ансамблю “Жайвір” (керівник Юрій Юник) за мелодії Майдану.

Дякуємо відділу культури Стрийської міської ради за організацію, а стриянам і громадським організаціям за спільне вшанування Героїв, які втративши свободу і навіть життя, не втратили гідність.

Слава Україні! Героям слава!

Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту