Топ теми:

Стрий піднявся у рейтингу прозорості з 94 на 32 місце

30 Квітня 17:28

Стрий стрімко долає щаблі прозорості. Цьогоріч згідно з Програмою «Transparent cities/Прозорі міста», започаткованої у 2017 році акредитованим представником глобального руху Transparency International Ukraine, Стрийська громада посіла 32 місце у рейтингу «прозорих міст». У 2021 році, коли нова команда зайшла у міську раду, Стрий посідав 94 місце.
Інформаційна політика Стрийської міської ради базується на публічності та відкритості. І хоча не завжди є порозуміння з громадою, ми продовжуватимемо працювати відкрито, адже це запорука стійкості та ефективності муніципалітету.
Кілька пунктів у рейтингу ми втратили через відсутність онлайн трансляцій сесій у зв’язку з російською агресією. Станом на зараз трансляції відновлені. Також працюємо над технічною можливістю транслювати засідання виконавчого комітету.
Ми прагнемо бути ближчими, безпечнішими і комфортнішими для жителів, бізнесу та інвесторів. Також прозорість потрібна для успішного відновлення України, майбутньої євроінтеграції та залучення підтримки міжнародних партнерів.
Працюємо далі.

Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту