Топ теми:

Знання – ваша сила, ваучер – унікальний шанс!

8 Листопада 10:36

Прагнете володіти сучасними технологіями і застосовувати їх на практиці? Вам бракує знань щодо використання у повсякденній праці новітнього обладнання? Ви добре вчилися, однак засвоєна в молоді роки інформація вже дещо застаріла? Не засмучуйтеся, вихід є! Його пропонує служба зайнятості шляхом видачі ваучера.
Право на нього мають ті, хто не зареєстрований в службі зайнятості як безробітний і належить до осіб віком понад 45 років зі страховим стажем не менш як 15 років, внутрішньо переміщені особи працездатного віку, звільнені з військової служби, особи з інвалідністю, а також ті, хто у період дії воєнного стану отримав поранення, контузію, каліцтво або захворювання.
Завдяки ваучеру можна пройти перепідготовку за робітничими професіями, підготовку за спеціальностями для присвоєння ступеня магістра на основі здобутої освіти бакалавра або магістра за іншими спеціальностями, підготовку на наступному рівні освіти, а також пройти спеціалізацію та підвищити кваліфікацію.
Ще один важливий момент – вартість ваучера не може перевищувати 26840 грн. Саме стільки коштів ви зекономите на навчанні. Якщо ж плата за курси перевищує цю суму, то різницю доведеться оплатити самостійно або коштом працедавця, який скерував вас на навчання.
До слова, перелік професій та спеціальностей, за якими видається ваучер для навчання, складається із 123 найменувань. Ви можете самостійно обрати місце вишколу серед професійно-технічних і вищих навчальних закладів, єдина умова – обрана установа повинна мати ліцензію про надання освітніх послуг.
Повну інформацію про програму ваучеризації можна отримати в найближчому підрозділі ЛОЦЗ або на сайті Державної служби зайнятості в рубриці «Ваучер». Подати заяву можна онлайн. Пам’ятайте: знання – ваша сила, а ваучер – унікальний шанс!

Стрийська філія Львівського обласного центру зайнятості

Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту