Топ теми:

День захисту дітей у Стрийській громаді

1 Червня 10:25
1 червня – День захисту дітей, одне з найстаріших міжнародних свят, запроваджене ще 1949 року. Цьогоріч ми відчуваємо особливо гостро, що наші діти потребують захисту і заслуговують на дитинство.
Сьогодні та протягом тижня у Стрийській громаді заплановано кілька заходів, які покликані дарувати дітям усмішку.
Вже вчора відбулося перше дитяче свято у Лисятицькому старостинському окрузі. Для дітей влаштували ляльковий театр, показові поєдинки з дзюдо, майстер-класи з розмальовування пряників та плетіння браслетів. Також діти мали змогу зіграти в настільний теніс та футбол з професійними тренерами – Василем Багричем, Юрієм Галієм та Ігорем Лебідем, а голова молодіжної ради Оксана Кобрин провела пластунські змаги. На завершення свята розпалили багаття та запекли картоплю для всіх присутніх.
Дякуємо за організацію ту допомогу управлінню культури, молоді та спорту, старості Зіновію Данчевському, отцям Володимиру Ковалевському та Олексію Федоровичу, директорам Народних домів с.Лисятичі Іванні Іванців, с.Луги Оксані Юрків, с.Кути Зоряні Торос, с.П’ятничани Іванні Пастух, завідувачам бібліотеками с.Лисятичі Галині Слобідник, с.Пукеничі Ірині Берник. А також за озвучення – Миколі Колотилу.
Хочемо кожного з вас згадати, тому що щастя, подароване дітям – безцінне.
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту