Топ теми:

«Єдине вікно послуг» від ДСЗ: зручно, комплексно, інформативно

22 Серпня 9:30

Для зручності осіб з інвалідністю, вимушених переселенців і ветеранів на сайті Державної служби зайнятості  у рубриці «Єдине вікно послуг» зібрана інформація про спектр соціальних послуг, які можна отримати у недержавних і громадських організаціях, благодійних фондах, фундаціях тощо.
Сьогодні сервіс «Єдине вікно послуг» об’єднує сотні програм підтримки, у тому числі щодо перенавчання з подальшим працевлаштуванням, отримання грантів для відновлення бізнесу, пошуку тимчасового житла, надання правової, фінансової, юридичної допомоги, реалізації проєктів та ін.
Тож, якщо ви звертаєтеся до центру зайнятості, будьте певні: вам нададуть консультації та супровід не лише у професійній сфері, а й скерують до соціальних партнерів, які можуть стати корисними для вас.
Кожен, хто потребує допомоги, може самостійно переглянути інформацію про наших партнерів на сайті Державної служби зайнятості, перейшовши у розділ «Єдине вікно послуг».
Водночас інформуємо, що у підрозділах Львівського обласного центру зайнятості (контакти – тут ) можна отримати не тільки супровід у працевлаштуванні та кар’єрне консультування, а й інформацію щодо:
– відновлення документів;
– гуманітарної та психологічної допомоги;
– соціального захисту;
– отримання житла;
– медичного обслуговування;
– грантів для розвитку й відкриття власної справи;
– безоплатного навчання та перекваліфікації;
Громадські організації можуть самостійно подати свої дані в «Єдине вікно послуг» та після перевірки стати партнерами служби зайнятості. Запрошуємо до співпраці!

 

Стрийська філія Львівського обласного центру зайнятості

Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту