Топ теми:

У Стрию відкрили нову сортувальну лінію

18 Вересня 19:47

Уже понад два роки Стрийський полігон захоронення ТПВ (тверді побутові відходи) в управлінні ТзОВ «Грінера Стрий». Усі зобов’язання, передбачені договором, виконані. Управитель завершив перешарування інертним ґрунтом площі, використаної під ТПВ; встановив 10 газовідвідних та 4 контрольні свердловини за станом та якістю води; вдосконалив відеоспостереження, систему освітлення; облаштовує металеву огорожу та насаджує дерева та рослини.
Щопівроку управитель звітує про виконану роботу перед міським головою та депутатами. Цього разу на зустріч приїхали також заступник голови ЛОВА Олександр Кулепін та директор департаменту ПЕК, енергоефективності та ЖКГ ЛОВА Богдан Кейван, адже поруч із полігоном запрацювала нова сміттєсортувальна лінія, яку обласна адміністрація безоплатно передала в комунальну власність громади. За результатами електронного аукціону, лінія передана в оренду ФОП Андріїву.
У комплексі Стрийський полігон ТПВ вражає сучасним підходом роботи та охайністю.
Відповідно до ЗУ «Про управління відходами», який набув чинності 9 липня 2023 року, сміттєсортувальна лінія дасть можливість повноцінно реалізувати норми Закону.

Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту