Топ теми:

Тепло для воїнів

27 Жовтня 17:49
Холод, як і ворог, не шкодує наших бійців на фронті. Тому забезпечити військових засобами обігріву сьогодні є одним із найважливіших завдань, як для волонтерів, так і для влади.
З проханням допомогти у виготовленні польових печей для територіальної оборони до Стрийської міської ради звернулося ТзОВ «Діскавері — бурове обладнання». Оскільки компанія виготовляє так звані «буржуйки» для фронту з 2014 року, тому матеріальні запаси швидко закінчилися. Виконавчий комітет міськради прийняв рішення виділити 260 тисяч гривень на закупівлю металу та 130 тисяч гривень для металевих труб димоходів.
За словами генерального директора підприємства «Діскавері» Лілії Войтановської, завдяки злагодженій роботі працівників та їхній майстерності в доволі короткі терміни вдалось виготовити 80 польових печей для наших воїнів з ТРО. Кожна «буржуйка» виготовлена за унікальним проектом нового зразка, який розробили інженери компанії. Особливість печей ще й в тому, що вони зварені з товстостінного металу, товщиною у 6-8 мм та промарковані тризубом. На цьому мобільному акумуляторі енергії та тепла, поверхня якого є горизонтальною, бійці зможуть не лише грітися в бліндажах та окопах, а й готувати їжу.
Для більшої зручності кожна буржуйка має високі ніжки, що дозволить сушити одяг та дрова. Першу партію польових обігрівачів вже відправили на передову.
Тож тримаймо стрій і разом до перемоги! Все буде Україна!
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту