Топ теми:

“Лідер в Мені” — унікальна освітня програма, яка реалізовується у Стрию

1 Лютого 14:48
“Лідер в Мені” — унікальна освітня програма, яка стала можливою у нашому місті завдяки компанії Franklin Covey Education Ukraine та її представника у Стрию БФ «Інтелект нації».
Вже майже пів року програма діє на базі Стрийської гімназії, адже саме чотири викладачі цієї школи стали першими сертифікованими тренерами “Лідера”. Програма допомагає дітям формувати власні цінності, що є важливим для збереження української ідентичності, дозволяє змістити фокус дитини на позитив, боротися зі стресами, зрештою, стати лідером над собою та своїми звичками. Стрий став першим районним містом, де запровадили цю програму, досі вона діяла тільки у великих містах у різних країнах світу.
Тренери працюють із 120 дітьми, з них близько пів сотні учнів із соціальних категорій, навчання яких оплачують підприємці міста. Дякуємо компаніям «Укрпол», «Леоні», «Діскавері», які вже долучилися до освітньої ініціативи.
Звертаємося і до інших представників місцевого бізнесу також підтримати інтелект нації, адже саме сучасні діти стануть тими, хто відновлюватиме Україну в майбутньому.

Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту