Топ теми:

У Стрийській районній центральній лікарні запрацював сучасний комп’ютерний томограф

13 Вересня 12:25

У Стрийській районній центральній лікарні запрацював сучасний комп’ютерний томограф. Цей апарат дозволить медикам в найкоротші терміни встановити діагноз пацієнту, який потрапив у відділення екстреної медичної допомоги. Вартість томографу 11 млн 900 тис. грн. Обладнання вдалося придбати в межах державної Програми «Велике будівництво». На відкритті кабінету томографії медиків привітав міський голова Олег Канівець та голова Стрийської РДА Богдан Янко.

Також нещодавно лікарня отримала сучасний УЗД апарат вартістю 1 млн 600 тис. грн. А вже наступного місяця запустять в експлуатацію апарат ЕОП (електронно-оптичний підсилювач), який дозволить проводити більш складні оперативні втручання в умовах районної лікарні. Цей апарат – результат перемоги в конкурсі проєктів регіонального розвитку. Вартість обладнання 3 млн грн у співфінансуванні з обласного та місцевого бюджетів.

Обстеження на апаратах є безкоштовним для пацієнтів, які поступають у невідкладному стані та для всіх пацієнтів, які мають направлення від лікаря.

Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту