Топ теми:

Стрийська міська рада розпочинає опитування та консультації із громадськістю щодо облаштування Майдану Незалежності

5 Серпня 15:37

Просимо мешканців міста активно долучатися до обговорення. Завтра на сайті Стрийської міської ради та на офіційній сторінці у фейсбуці опублікують анкету-опитувальник, яку зможе заповнити кожний охочий і в такий спосіб висловити власне бачення з облаштування центрального майдану міста. Анкету-опитувальник можна заповнити і в 36 кабінеті Стрийської міської ради.

Майдан Незалежності — одна з головних площ міста Стрия, місце проведення багатьох культурних та просвітницьких заходів державного та місцевого значення. Тут встановили єдиний в Україні пам’ятник-триптих “Будителям”, присвячений видатним українським діячам Тарасу Шевченку, Івану Франку та Лесі Українці. Майдан Незалежності поєднав навколо себе всі основні архітектурні стилі впродовж останніх ста років — зупинившись в центрі площі, і озирнувшись довкола, можна в хронологічній послідовності побачити як розвивалось місто — починаючи від Австро-Угорщини і закінчуючи утилітарним багатоповерховим стилем радянської доби початку 80-х років XX століття.

Термін збору електронних та письмових пропозицій: з 6 серпня по 28 серпня. Через тиждень розпочнуться обговорення з облаштування парку ім. Т.Шевченка. Долучайтеся.

Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту