Топ теми:

Протягом трьох останніх місяців у Стрию проводили консультації з громадськістю щодо планування проспекту Чорновола

27 Липня 13:32

Для вивчення думки стриян організували інтернет-анкетування, воркшоп та проаналізували коментарі громади в соціальних мережах. Ідеї мешканців архітектори візуалізували для наочного прикладу розвитку проспекту.

З усією зібраною інформацією можна ознайомитись за посиланням: https://stryi-rada.ukraina.org.ua/sites/stryi-rada.ukraina.org.ua/files/inline-files/planuvannya-prostoru-prospektu-chornovola.striy.12.07.pdf?fbclid=IwAR1gCfU4DnFx4WMfHtnkxGiKYCweJXeOwn1DYPNC4zZZUwnU33J-n8vx0sQ

А вже цієї п’ятниці 30 липня, об 11.00 год. на офіційній сторінці Стрийської міської ради у фейсбуці відбудеться презентація напрацьованого звіту за участі представників міської влади, членів робочої групи, представників Офісу Ради Європи в Україні, а також архітектора та автора візуалізації розвитку проспекту. Також мешканці громади матимуть можливість поставити запитання щодо будь-яких аспектів розвитку вулиці.

Механізм публічних консультацій із громадськістю під час планування громадських просторів – інноваційний інструмент громадської участі, що впроваджується за експертно-методичної та адвокаційної підтримки проєкту Ради Європи “зміцнення громадської участі в демократичному процесі прийняття рішень в Україні” на основі Положення “Положення про громадський простір в Стрийській територіальній громаді та участь жителів громади в його плануванні”.

Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту