Топ теми:

Повідомлення про оприлюднення проєкту розроблення детального плану території з метою будівництва житла для внутрішньо переміщених осіб в с. Нежухів Стрийського району Львівської області

20 Травня 15:36

Виконавчий комітет Стрийської міської ради повідомляє про оприлюднення проєкту розроблення детального плану території з метою будівництва житла для внутрішньо переміщених осіб в с. Нежухів Стрийського району Львівської області.

З 21 травня по 26 червня 2022 року триватиме громадське обговорення щодо врахування громадських інтересів під час розроблення вищеназваної роботи.

Підстава розроблення – рішення № 1123 Стрийської міської ради  від 28.04.2022 року.

Замовником детального плану території є: виконавчий комітет Стрийської міської ради.

Розробником проекту є: ТОВ “Простір Інжиніринг”.

Із проектом містобудівної документації можна ознайомитись в приміщенні будівлі міської ради в м. Стрий по вул. Шевченка,буд.71 з 21 травня по 26 червня 2022 року пн-пт з 10-00 по 16-00 та на вебсайті https://stryi-rada.gov.ua/. Контактна особа Телішевський Орест Станіславович (Начальник управління містобудування та архітектури виконавчого комітету Стрийської міської ради), ел. пошта: stryimvk@ukr.net.

Громадські слухання проєкту розроблення детального плану території з метою будівництва житла для внутрішньо переміщених осіб в с. Нежухів Стрийського району Львівської області відбудуться 23 червня 2022 року за адресою м. Стрий по вул. Шевченка,буд.71 о 11.00 год.

Письмові зауваження та пропозиції до вищезгаданого проекту можна подавати до 26 червня 2022 року включно до виконавчого комітету Стрийської міської ради. Пропозиції та зауваження громадськості мають бути обґрунтовані, а також містити посилання на положення відповідних законодавчих та інших нормативно-правових актів, державних стандартів, норм і правил.

Пропозиції  громадськості  до розроблення детального плану території з метою будівництва житла для внутрішньо переміщених осіб в с. Нежухів Стрийського району Львівської області подаються у письмовій формі до Стрийської міської ради у вказаний строк.

Пропозиції та зауваження, подані після встановленого строку, не розглядаються”

 

МІСЬКВИКОНКОМ

Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту