Топ теми:

30 листопада 2023 року о 10:00 год. відбудеться ХLІІ чергова сесія Стрийської міської ради у приміщенні управління культури, молоді та спорту( м.Стрий, вул. Є. Коновальця, 4).

29 Листопада 16:26

ПОРЯДОК ДЕННИЙ
засідання ХLІІ чергової сесії VIII демократичного скликання
Стрийської міської ради Львівської області
30листопада 2023 рокуо 10:00 год.,
сесійна зала управління культури, молоді та спорту (вул. Є. Коновальця, 4).

1. Розгляд депутатських звернень.
1.1. Про звернення депутатів Стрийської міської ради до Президента України, Верховної Ради України щодо заборони народним депутатам України, обраним від політичної партії «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ» займати посади у Верховній Раді України.
1.2. Про звернення депутатів Стрийської міської ради до Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України про недопущення ускладнення ввезення гуманітарної допомоги в Україну.
Доповідає:голова фракції ПП «Європейська солідарність» у Стрийській міській раді Іван Іванович Зрайло.

1.3.Про звернення депутатів Стрийської міської ради Львівської області до Верховної Ради України, Міністерства аграрної політики та продовольства України, Комітету Верховної РадиУкраїни з питань аграрної та земельної політики щодо недопустимості підняття ліміту допустимого обсягу земельних ділянок сільськогосподарського
призначення у власності однієї особи.
1.4.Про звернення депутатів Стрийської міської ради до Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Львівській області.
Доповідає: секретар ради Мар’ян Володимирович Берник.

2. Про виконання бюджету Стрийської міської територіальної громади за
9 місяців 2023 року.
3. Про внесення змін до показників бюджету Стрийської міської територіальної громади на 2023 рік.
Доповідає: начальниця фінансового управління Лариса Богданівна Коваль.

4. Про затвердження змін до Програми соціально-економічного та культурного розвитку Стрийської міської територіальної громади на 2023 рік.
5. Про затвердження Плану діяльності з підготовки проєктів регуляторних актів на 2024 рік.
6. Про затвердження змін до Програми «Матеріально-технічне забезпечення підрозділів територіальної оборони» на 2023 рік.
7. Про передачу на безоплатній основі матеріальних цінностей Авдіївській міській військовій адміністрації Покровського району Донецької області.
Доповідає: начальниця відділу економічного розвитку та стратегічного планування Галина Миронівна Калинович.

8. Про затвердження Положення про порядок подання та розгляду електронних петицій в Стрийській міській раді та Положення про публічні електронні консультації Стрийської міської ради.
Доповідає: начальниця відділу внутрішньої та інформаційної політики Марта Ігорівна Стадник.

9. Про внесення змін до Програми «Забезпечення охорони громадського порядку та профілактики злочинності у місті Стрий та Стрийському районі на 2023рік».
Доповідає: начальник Стрийського РУП ГУНП у Львівській області підполковник поліції Андрій Богданович Коцур.

10. Про затвердження Статуту комунальної установи Стрийської міської ради «Будинок Воїна» в новій редакції.
Доповідає: керівник служби соціально-психологічної підтримки ЦНСП Назар Володимирович Фомін.

11. Про внесення змін до Комплексної Програми «Підтримка учасників АТО (ООС), Захисників та Захисниць України та членів їх сімей» на 2023 рік.
12. Про внесення змін до Комплексної Програми «Соціальний захист та підтримка незахищених категорій населення» на 2023 рік.
13. Про внесення змін до Програми «Розвиток донорства крові та її компонентів в Стрийській міській територіальній громаді» на 2023 рік.
14. Про затвердження змін до Програми соціально-економічного розвитку Комунального некомерційного підприємстваСтрийської міської ради «Територіальне медичне об’єднання «Стрийська міська об’єднана лікарня» на 2023 р.
15. Про списання основних засобів Комунального некомерційного підприємства Стрийської міської ради «Територіальне медичне об’єднання «Стрийська міська об’єднана лікарня».
16. Про внесення змін до Програми соціально-економічного розвитку Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги м. Стрия» на 2023 рік.
17. Про затвердження змін до Програми соціально-економічного розвитку Комунального некомерційного підприємства «Стрийський центр первинної медико – санітарної допомоги» Стрийської міської ради на 2023рік.
Доповідає: заступниця міського голови Христина Ярославівна Грех.

18. Про затвердження змін до Програми благоустрою на 2023 рік.
19. Про затвердження Програми «Про демонтаж пам’ятників, що символізують агресивний мілітаризм радянської епохи на території Стрийської територіальної громади на 2023 рік».
20. Про затвердження змін до Програми «Утримання та розвиток доріг та дорожньої інфраструктури на 2023 рік».
21. Про затвердження змін до «Програми фінансової підтримки міських комунальних підприємств та здійснення внесків до їх статутних фондів на 2023 рік».
22. Про безоплатну передачу систем відеоспостереження Стрийському міському комбінату комунальних підприємств.
23. Про внесення змін до Програми відшкодування компенсації за перевезення окремих пільгових категорій громадян на міських та приміських маршрутах загального користування автомобільним транспортом на 2023 рік.
Доповідає: начальник управління ЖКГ Ігор Ярославович Пастущин.

24. Про внесення змін у додаток 1 та 2 до рішення № 329 від 29 квітня 2021 року «Про затвердження Переліків першого та другого типів об’єктів оренди комунальної власності Стрийської міської ради».
25. Про намір передачі в оренду вбудованих нежитлових приміщень, що належать до комунальної власності Стрийської міської ради, які включені до переліку другого типу (без проведення аукціону).
26. Про намір передачі в оренду вбудованих нежитлових приміщень шляхом проведення аукціону.
27. Про передачу комунального майна.
28. Про внесення змін до рішення XXXIX сесії Стрийської міської ради
№ 1966 від 31.08.2023 р.
Доповідає: начальник управління комунальним майном Василь Михайлович Зубрицький.

29. Про внесення змін до Програми «Розвиток доріг та дорожньої інфраструктури на 2023 рік».
30. Про внесення змін до «Програми про співфінансування реконструкції, реставрації, проведення капітальних ремонтів, технічного переоснащення спільного майна у багатоквартирних будинках на 2023 рік».
31. Про внесення змін до Програми “Водопровідно-каналізаційне господарство на 2023 рік”.
32. Про внесення змін до Програми «Утримання окремих об’єктів благоустрою на 2023 рік».
Доповідає: начальник відділу капітального будівництва Стрийської міської ради Іван Петрович Лебідь.

33. Про внесення змін в «Програму моніторингу, локалізації та контролювання чисельності чужорідних (інвазивних) видів рослин на території територіальної громади Стрийської міської ради на період 2022-2025 років».
34. Про внесення змін в «Програму догляду за внутрігосподарською інженерною інфраструктурою меліоративних систем територіальної громади Стрийської міської ради на 2022-25 роки».
35. Про внесення змін в «Програму підтримки галузі тваринництва територіальної громади Стрийської міської ради на 2022-25 роки».
Доповідає: начальник відділу промисловості, аграрної політики та підприємництва Василь Ярославович Лесів.

36. Про розроблення містобудівної документації «Внесення змін у генеральний план м. Стрий Львівської області».
Доповідає: начальник управління містобудування та архітектури Орест Станіславович Телішевський.

37. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок комунальної власності на території Стрийської міської ради.
38. Про надання згоди про прийняття в комунальну власність земельної ділянки на території Стрийської міської ради.
39. Про поновлення строку дії договору оренди земельної ділянки комунальної власності на території Стрийської міської ради.
40. Про продаж у власність земельної ділянки несільськогосподарського призначення під об’єктами нерухомого майна на території Стрийської міської ради.
41. Про затвердження Звіту про експертну грошову оцінку, включення до переліку земельних ділянок, які виставляються на земельні торги окремими лотами, встановлення стартової ціни та продаж земельної ділянки площею 0,0291 га (кадастровий номер: 4611200000:04:020:0091) для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови (код КВЦПЗ 03.15) у власність на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону).
42. Про затвердження Звіту про експертну грошову оцінку, включення до переліку земельних ділянок, які виставляються на земельні торги окремими лотами, встановлення стартової ціни та продаж земельної ділянки площею 0,0185 га (кадастровий номер: 4611200000:04:020:0092) для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови (код КВЦПЗ 03.15) у власність на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону).
43. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, з метою оформлення права комунальної власності на неї на території Стрийської міської ради.
44. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у користування (оренду) на території Стрийської міської ради.
45. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки в постійне користування на території Стрийської міської ради.
46. Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення під об’єктами нерухомого майна на території Стрийської міської ради.
47. Про оформлення громадянами права власності на земельні ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Стрийської міської ради.
48. Про затвердження технічних документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на земельні ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та передачу їх у користування (оренду) на території Стрийської міської ради.
49. Про затвердження громадянам технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу їм земельних ділянок у власність на території Стрийської міської ради.
50. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на території Стрийської міської ради.
51. Про надання дозволу на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на земельні ділянки для ведення товарного сільсько-господарського виробництва на території Стрийської міської ради.
52. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на земельні ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Стрийської міської ради.
53. Про затвердження Програми Проведення заходів із землеустрою на 2023 рік у новій редакції.
54. Про внесення змін у рішення сесії по земельних питаннях.
55. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на території Стрийської міської ради.
Доповідає: начальник відділу земельних ресурсів Роман Михайлович Ярич.

56. Про затвердження змін до Програми «Матеріально-технічне забезпечення військової частини (…) на 2023 рік».
Доповідає: начальниця відділу економічного розвитку та стратегічного планування Галина Миронівна Калинович.

57. Про внесення змін до Програми утримання об’єктів та майна комунальної власності Стрийської міської ради на 2023 рік.
Доповідає: начальник управління комунальним майном Василь Михайлович Зубрицький.

58.Різне.

Секретар ради                                                                                                                                                                                                  Мар’ян БЕРНИК

Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту