Топ теми:

Інформаційне повідомлення про продаж на електронному аукціоні об’єкту комунальної власності територіальної громади м. Стрия (с. Верчани)

3 Грудня 11:18
  1. Інформація про об’єкту приватизації:

Місцезнаходження об’єкту: Львівська обл., Стрийський р-н, с. Верчани, вул. Стрийська, 35

Найменування об’єкту: громадський будинок – нежитлова будівля загальною площею 91,1 кв. м

Фотографічні зображення та технічна документація додаються

Відомості про об’єкт:

  1. Інформація про електронний аукціон:

Громадський будинок – нежитлова будівля «літ.»А-1» загальною площею 91,1 кв. м орієнтовно 1947 р. побудови. Висота приміщень 3,25 м. Стан будівлі за даними натурного обстеження оцінювачі класифікують як «незадовільний». Стан опорядження оцінюваних приміщень «незадовільний»; наявне: електро- газопостачання, пічне опалення (всі комунікації від’єднанні), туалет на подвір’ї.

Спосіб проведення аукціону: – аукціон без умов

Дата та час проведення аукціону:

24.12.2021р., о котрій починається аукціон, встановлюється УЕС для кожного електронного аукціону окремо в проміжку часу з 09-00 до 18-00 години дня.

Кінцевий строк подання заяви на участь в електронному аукціоні без умов, та в електронному аукціоні із зниженням стартової ціни встановлюється електронною торговою системою для кожного електронного аукціону окремо в проміжку часу з 19 години 30 хвилин до 20 години 30 хвилин дня, що передує дню проведення електронного аукціону.

Кінцевий строк подання заяви на участь в електронному аукціоніза методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій встановлюється електронною торговою системою для кожного електронного аукціону окремо з 16 години 15 хвилин до 16 години 45 хвилин дня проведення електронного аукціону.

  1. Інформація про умови, на яких здійснюється приватизація громадського будинку – нежитлової будівлі за адресою: Львівська обл., Стрийський р-н, с. Верчани, вул. Стрийська, 35

Стартова ціна продажу на аукціоні без умов: 270000 грн. без ПДВ

Розмір гарантійного внеску: 27000 грн., без ПДВ

Стартова ціна об’єкту для продажу на аукціоні зі зниженням стартової ціни: 135000 грн. , без ПДВ

Розмір гарантійного внеску: 13500 грн. , без ПДВ

Стартова ціна об’єкту для продажу на аукціоні за методом покрокового зниження ціни та подальшого подання цінових пропозицій: 135000  грн., без ПДВ

Розмір гарантійного внеску: 3500 грн. без ПДВ

Розмір реєстраційного внеску: 1200 грн.

Період між аукціоном без умов та аукціоном із зниженням ціни та подальшого подання цінових пропозицій 21 календарний день від дати аукціону

Крок аукціону на аукціоні  без умов: 2700 грн.

Крок аукціону на аукціоні із зниженням стартової ціни та аукціоні за методом покрокового зниження ціни та подальшого подання цінових пропозицій: 1350 грн.

  1. Час та місце проведення огляду об’єкту комунальної власності.

Ознайомитися з об’єктом можна за місцем його розташування у робочі дні , попередньо узгодивши з представником відділу з питань приватизації та управління комунальним майном Л. Гетьманчик  за телефоном 71225 з 9.00 до 17.00 год.

Адреса: 82400 Львівська обл., Стрийський р-н, с. Верчани, вул. Стрийська, 35

Найменування банку та його реквізити для проведення розрахунку за придбаний об’єкт :

р/рUA048201720355529004000038462 у ДКСУ у м. Києві, МФО 820172, ЄДРПОУ 30389429

Єдине посилання на веб-сторінку адміністратора,  на якій наводиться посилання на веб-сторінки операторів електронного майданчика, які  мають право використовувати електронний майданчик і з якими адміністратор уклав відповідний договір: prozorro.sale

  1. Перелік документів:

Фізичним та юридичним особам, які бажають взяти участь в електронному аукціоні, до заяви на участь у приватизації об’єкта малої приватизації подаються такі документи:

  • Для потенційних покупців – фізичних осіб – громадян України – копія паспорта громадянина України;
  • Для іноземних громадян – копія документа, що посвідчує особу;
  • Для потенційних покупців – юридичних осіб:
  • Витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань України – для юридичних осіб резидентів;
  • Документ про реєстрацію у державі її місцезнаходження (витяг із торговельного, банківського або судового реєстру тощо), засвідчений згідно із законодавством держави його видачі, перекладений українською мовою, – для юридичних осіб – нерезидентів;
  • Інформація про кінчевогобенефіціарного власника. Якщо особа не має кінцевого бенефіціарного власника, зазначається інформація про відсутність кінцевого бенефеціарного власника і про причину його відсутності;
  • Остання річна або квартальна фінансова звітність;
  • Документ, що підтверджує сплату реєстраційного внеску. А також документ, що підтверджує сплату гарантійного внеску в розмірі 10 відсотків стартової ціни з рахунка потенційного покупця, на рахунок оператора електронного майданчика, через який подається заява на участь у приватизації.
  • Письмова згода довільної форми потенційного покупця щодо взяття на себе зобов’язань, визначених умовами продажу (у разі наявності таких).
  1. Додаткова інформація:

Аукціон проводиться відповідно до ЗУ «Про приватизацію державного і комунального майна» та Порядку проведення електронних аукціонів для продажу об’єктів малої приватизації та визначення додаткових умов продажу», затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 10 травня 2018 р. № 432.

Посилання на перелік авторизованих майданчиків та їх рахунки, відкриті для оплати потенційними покупцями гарантійних і реєстраційних внесків: https://prozorro.sale/info/elektronni-majdanchiki-ets-prozorroprodazhi-cbd2/

Інформаційне повідомлення про продаж на електронному аукціоні об’єкта комунальної власності територіальної громади м. Стрия: у зв’язку з технічними обставинами перенести дати укціонів на 29.12.2021р.

Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту