Топ теми:

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ про проведення громадського обговорення кандидатури на посаду старости Дашавського старостинського округу Стрийської міської ради

31 Березня 17:55
ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ
про проведення громадського обговорення кандидатури
на посаду старости Дашавського старостинського округу
Стрийської міської ради
___СОРОКИ ЯРОСЛАВА МИКОЛАЙОВИЧА________
Стрийський міський голова Олег Канівець вніс на розгляд жителів населених пунктів: смт.Дашава, с.Загірне, с.Йосиповичі, с.Олексичі, с.Гайдучина, с.Щасливе, що входять до складу Дашавського старостинського округу, кандидатуру Сороки Ярослава Миколайовича 1960 р.н. на посаду старости Дашавського старостинського округу Стрийської міської ради.
Розпорядження від 31.03.2023 року № 51 «Про початок проведення громадського обговорення кандидатури на посаду старости Дашавського старостинського округу Стрийської міської територіальної громади» розміщено на офіційному сайті Стрийської міської ради stryi-rada.gov.ua.
Громадське обговорення кандидатури на посаду старости Дашавського старостинського округу буде проводитись з 01.04.2023 до 12.04.2023 на території Дашавського старостинського округу.
Зустріч з кандидатом на посаду старости буде проведено 6 квітня 2023 року в Народному Домі смт.Дашава о 18.00 год.
Жителям Дашавського старостинського округу, які братимуть участь у громадському обговорені, необхідно мати при собі паспорт громадянина України.
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту