Топ теми:

Управління освіти Стрийської міської ради оголошує конкурс на вакантні посади педагогічних працівників

18 Червня 11:14

Управління освіти Стрийської міської ради Стрийського району Львівської області оголошує конкурс на вакантні посади педагогічних працівників комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Стрийської міської ради Стрийського району Львівської області (консультанти (4,5 ставки), практичний психолог (1 ставка).

Кваліфікаційні вимоги:
На посаду педагогічного працівника комунальноїустанови «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Стрийської міської ради Стрийського району Львівської області (далі – Центр) призначається особа, яка є громадянином України, вільно володіє державною мовою, має вищу педагогічну освіту ступеня не нижче магістра (спеціаліста), стаж педагогічної та/або науково-педагогічної роботи не менше п’яти років, досвід впровадження інновацій, педагогічних новацій і технологій у системі освіти, у тому числі інформаційно-комунікаційних, пройшла конкурсний відбір та визнана переможцем конкурсу відповідно до порядку, затвердженого Засновником Центру.

Умови оплати праці:
– відповідно до чинного законодавства.

Для участі в конкурсі подаються такі документи:
– копія паспорта громадянина України;
– письмова заява про участь у конкурсі;
– копія (копії) документа (документів) про освіту;
– заповнений особовий листок з обліку кадрів форми П-2;
– автобіографія;
– згода на збір та обробку персональних даних;
– копія військового квитка (за наявності).

При собі обов’язково мати оригінали документів або копії завірені належним чином.
Особа може надати інші документи, що підтверджують її професійні та/або моральні якості.
Документи подаються особисто (або уповноваженою згідно з довіреністю особою) до конкурсної комісії за адресою: м. Стрий, відділ організаційної та кадрової роботи управління освіти Стрийської міської ради, вул. Шевченка, 107, телефон для довідок (03245) 5-32-31. Прийом документів – протягом 15 днів з моменту оголошення конкурсу.
Дату і час проведення етапів конкурсного відбору (письмовий іспит на знання законодавства та співбесіда) учасникам конкурсного відбору буде повідомлено додатково.

Примірний перелік питань для перевірки знання законодавства у сфері освіти

Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту