Топ теми:

Повідомляє про оприлюднення проєкту генерального плану з планом зонування території м. Стрий та звіту про стратегічну екологічну оцінку

28 Березня 15:18

Виконавчий комітет Стрийської міської рада повідомляє про оприлюднення проєкту генерального плану з планом зонування території м. Стрий та звіту про стратегічну екологічну оцінку.

З 28 березня по 02 травня 2022 року триватиме громадське обговорення щодо врахування громадських інтересів під час розроблення вказаного генерального плану.

Підстава для розроблення: рішення сесії Стрийської міської ради №254 від 23.12.2016р.

Замовник генерального плану: виконавчий комітет Стрийської міської ради.

Розробник проєкту: ДП ДІПМ “Містопроект”.

Із проєктами містобудівної документації та звіту про СЕО можна ознайомитись в приміщенні Стрийської міської ради з 28 березня по 02 травня 2022 року пн-пт з 10.00 по 16.00 за адресою: Львівська область, м. Стрий, вул. Шевченка, 71 та на вебсайті www.stryi-rada.gov.ua. Контактна особа: Телішевський О.С. (начальник управління містобудування та архітектури виконавчого комітету Стрийської міської ради), arch.stryimvk@ukr.net.

Громадські слухання відбудуться 02 травня 2022 року за адресою: м. Стрий, вул. Шевченка, 71 об 11.00 год (каб. №38).

Письмові зауваження та пропозиції до проєкту генплану можна подавати до 02 травня 2022 року включно до загального відділу виконавчого комітету Стрийської міської ради (каб. №19) за адресою: м. Стрий, вул. Т.Шевченка, 71, на електронну пошту – stryimvk@ukr.net. Пропозиції та зауваження громадськості мають бути обґрунтовані, а також містити посилання на положення відповідних законодавчих та інших нормативно-правових актів, державних стандартів, норм і правил.

Пропозиції  громадськості  до звіту про СЕО подаються у письмовій формі до загального відділу виконавчого комітету Стрийської міської ради (каб. №19) за адресою: м. Стрий, вул. Т.Шевченка, 71 у вказаний строк.

Пропозиції та зауваження, подані після встановленого строку, не розглядаються”.

МІСЬКВИКОНКОМ

 

Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту