Топ теми:

Повідомлення про оприлюднення проєкту детального плану території з метою будівництва індивідуального житлового будинку для влаштування дитячого будинку сімейного типу в с. Миртюки Стрийського району Львівської області

8 Червня 14:54

Виконавчий комітет Стрийської міської ради повідомляє про оприлюднення проєкту детального плану території з метою будівництва індивідуального житлового будинку для влаштування дитячого будинку сімейного типу в с. Миртюки Стрийського району Львівської області.
З 10 червня по 10 липня 2023 року триватиме громадське обговорення щодо врахування громадських інтересів під час розроблення вказаної містобудівної документації.
Підстава розроблення – рішення сесії Стрийської міської ради від 07.06.2023 року №1845.
Замовник детального плану території – виконавчий комітет Стрийської міської ради.
Розробник проекту – ФОП Сойка Д.О.
Із проектом містобудівної документації та звітом про стратегічну екологічну оцінку можна ознайомитись в Народному домі с. Миртюки Стрийського району (вул. Шевченка, 6) з 10 червня по 10 липня 2023 року (в робочі дні) та на вебсайті https://stryi-rada.gov.ua/. Контактна особа Олійник Михайло Семенович (староста Миртюківського старостинського округу), ел. пошта: stryimvk@ukr.net.
Громадські слухання проєкту розроблення детального плану території з метою будівництва індивідуального житлового будинку для влаштування дитячого будинку сімейного типу в с. Миртюки Стрийського району Львівської області відбудуться 1 липня 2023 року в Народному домі с. Миртюки Стрийського району (вул. Шевченка, 6) о 18.00 год.
Письмові зауваження та пропозиції можна подавати до 10 липня 2023 року включно до виконавчого комітету Стрийської міської ради. Пропозиції та зауваження громадськості мають бути обґрунтовані, а також містити посилання на положення відповідних законодавчих та інших нормативно-правових актів, державних стандартів, норм і правил.
Пропозиції та зауваження громадськості щодо детального плану території з метою будівництва індивідуального житлового будинку для влаштування дитячого будинку сімейного типу в с. Миртюки Стрийського району Львівської області подаються у письмовій формі до Стрийської міської ради у вказаний строк.
Пропозиції та зауваження, подані після встановленого строку, не розглядаються”

Детальний план територій

МІСЬКВИКОНКОМ

Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту