Топ теми:

ПОВІДОМЛЕННЯ про обговорення та розгляд містобудівної документації :«Детальний план території існуючого стадіону в с.Олексичі по вул..Шевченка Стрийського району Львівської області»

1 Червня 16:42

Замовник містобудівної документації :виконавчий комітет Стрийської міської ради.
Відповідальні за розроблення та фінансування відповідного детального плану території –начальник управління містобудування та архітектури виконавчого комітету Стрийської міської ради Телішевський О.С..
Фінансування робіт по розробленню детального плану території зі звітом про стратегічну екологічну оцінку здійснити за кошти міського бюджету.
Організацію та проведення громадських слухань покласти на старосту Дашавського старостинського округу-Сороку Я.М..
Розробник містобудівної документації(детального плану території) ФОП Лопушанський М.Р..
Підстава для розроблення:
-рішення ХУ111 сесії У111 демократичного скликання Стрийської міської ради Львівської області від 24 лютого 2022 року №1014.
З проектом детального плану території , техніко-економічними показниками,пояснювальними записками , та іншими розділами можна ознайомитись на офіційному сайті Стрийської міської ради:
wwwstryi-rada.gov.ua та у приміщенні Дашавського старостинського округу, тел..0982346242 з 25.05.2023 року по 25.06.2023 року в робочі дні з 09.00 до 17.00 год.
Відповідальний за організацію розгляду пропозицій : староста сіл –Сорока Ярослав Миколайович.
Пропозиції надаються особисто або через уповноваженого представника в Дашавський старостинський округ з 25.05.2023 року по 25.06.2023 року.
Пропозиції (зауваження) надаються у письмовому вигляді із зазначенням прізвища,ім’я та по батькові ,місця проживання,особистого підпису, від юридичних осіб- із зазначенням їх найменування,місцезнаходження,посади і особистого підпису керівника на електронну пошту :stryimvk@ukr.net.
Пропозиції повинні містити чіткі обґрунтування з урахуванням вимог законодавства,будівельних норм,державних стандартів та правил.Пропозиції ,подані після встановленого строку ,не розглядаються.
Громадські слухання щодо проєкту містобудівної документації відбудуться 26.06.2023 року о 17.00 годині за адресою: с.Олексичі вул.І.Франка, 85 (приміщення Народного Дому) Стрийського району Львівської області.

Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту