Топ теми:

Оприлюднення проєкту генерального плану с. Ярушичі Стрийського району Львівської області, звіту про його стратегічну екологічну оцінку та детального плану території

27 Жовтня 14:35

Стрийська міська рада повідомляє про оприлюднення проєкту генерального плану с. Ярушичі Стрийського району Львівської області, звіту про його стратегічну екологічну оцінку та детального плану території громадського осередку центральної частини с. Ярушичі суміщеного з генеральним планом с. Ярушичі.
Підстава розроблення: рішення № 1485 Підгірцівської сільської ради від 22.09.2015 року.
Замовником детального плану території є: Виконавчий комітет Стрийської міської ради.
Розробником проекту є: ФОП М. Лопушанський.
З 7 жовтня по 7 листопада 2021 року триватиме громадське обговорення щодо врахування громадських інтересів під час розроблення вищеназваних робіт.
Із проектами вище вказаної містобудівної документації та звітом про СЕО можна ознайомитись в приміщенні будівлі Народного дому в с. Ярушичі по вул. Сонячній з 7 жовтня по 7 листопада 2021 року пн-пт з 10-00 по 16-00 та на вебсайті https://stryi-rada.ukraina.org.ua/. Контактна особа:Лялька Володимир Миколайович (староста), ел. пошта: srhodov@ukr.net. Письмові зауваження та пропозиції можна подавати до 7 листопада 2021 року включно до Стрийської міської ради. Пропозиції та зауваження громадськості мають бути обґрунтовані, а також містити посилання на положення відповідних законодавчих та інших нормативно-правових актів, державних стандартів, норм і правил. Пропозиції та зауваження, подані після встановленого строку, не розглядаються.
Громадські слухання щодо вищевказаної містобудівної документації відбудуться 8листопада 2021 року за адресою с. Ярушичі вул. Сонячна о 11.00 год.
Пропозиції громадськості до звіту про стратегічну екологічну оцінку генерального плану с. Ярушичі подаються у письмовій формі до Стрийської міської ради у вказаний строк.

Звіт про стратегічну екологічну оцінку генерального плану села Ярушичі Стрийського району Львівської області

 

Проектний і детальний план території громадського осередку центральної частини села Ярушичі Стрийського району Львівської області

Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту