Топ теми:

Інформація про результати внесення пропозицій до містобудівної документації «Внесення змін у генеральний план м. Стрий Львівської області»

18 Січня 9:46

На виконання п. 4 додатку до рішення сесії Стрийської міської ради від 30.11.2023 № 2176 «Про розроблення містобудівної документації «Внесення змін у генеральний план м. Стрий Львівської області» у відповідності з заходами підготовчого етапу, визначеного пунктом 42 постанови Кабінету Міністрів України від 01.09.2021 № 926 «Про затвердження Порядку розроблення, оновлення, внесення змін та затвердження містобудівної документації», Виконавчим комітетом Стрийської міської ради (далі – Виконком), отримано пропозиції від фізичних та юридичних осіб до проєкту зазначеної містобудівної документації.
Впродовж встановленого строку з 15.12.2023 до 15.01.2024 на адресу Виконкому надійшло 4 пропозиції, з яких: 2 пропозицій надані громадянами і 2 пропозиції надані юридичними особами.
Пропозиції стосуються будівництва багатофункціонального торгового комплексу з приміщеннями різного функціонального призначення та підземним паркінгом по вул. Львівській, 146, 146-А в м. Стрий, зміни цільового призначення земельної ділянки по вул. Львівській, 115 в м. Стрий, реконструкції квартири №8 по вул. Торговиця, 1 та квартири №7 по вул. Успенській, 23 в м. Стрий під магазини.
Внесені пропозиції щодо врахування у зазначеній містобудівній документації інтересів фізичних та юридичних осіб будуть передані розробнику документації, який повинен бути визначеним у встановленому законодавством порядку.
За результатами спільного опрацювання розробником та замовником містобудівної документації, громадянам та організаціям, які внесли зазначені пропозиції, буде надана відповідь щодо їх урахування, часткового урахування або не можливості їх урахування з обгрунтованими поясненнями.

Перелік пропозицій громадян та юридичних осіб щодо врахування їх інтересів при розробленні містобудівної документації «Внесення змін у генеральний план м. Стрий Львівської області», наданих в період з 15.12.2023 по 15.01.2024

Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту