Топ теми:

Стрийська міська рада оголошує конкурс на визначення перевізника для роботи на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі Стрийської міської територіальної громади

10 Січня 12:02
Номер та назва маршруту Вид маршруту Протяж-ність

км

Кількість автобусів

(основний + резервний)

Режим роботи  

Режим руху

 

Інтервал руху, хв /кількість оборотних рейсів

Вимога до класу автобусів за конструкцією
№ 466 Стрий АС-3 – Ярушичі    приміський 15.9 1+1 щоденний  

Звичайний

 

60-180/

7

М2, М3, клас А, І, ІІ
№ 448 Стрий АС-3 – Добрівляни ч\з зал.вокзал приміський 12.7 1+1 щоденний  

Звичайний

 

60-90/

12

М2, М3, клас А, І, ІІ
№ 458 Стрий АС-3 – Стрілків ч\з зал.вокзал приміський 13,3 1+1 щоденний  

Звичайний

 

45-120/

10

М2, М3, клас А, І, ІІ
№ 461 Стрий АС-3 – Братківці  ч\з зал.вокзал приміський 13,9 1+1 щоденний  

Звичайний

 

60-180/

6

М2, М3, клас А, І, ІІ
№ 472 Стрий АС-3 – Кавсько приміський 21,2 1+1 щоденний  

Звичайний

 

60-120/

10

М2, М3, клас А, І, ІІ
№ 488 Стрий АС-3- Подорожне, М.Дідушичі ч/з Угільну приміський 29,0 1+1 щоденний  

Звичайний

 

60-120/5 М2, М3, клас А, І, ІІ

Об’єкт конкурсу – маршрути приміського автобусного сполучення.

Відповідно до  ст. 45 Закону України «Про автомобільний  транспорт»  у конкурсі на визначення автомобільного перевізника на автобусному маршруті загального користування можуть брати участь автомобільні перевізники, які мають ліцензію на той вид послуг, що виноситься на конкурс, на законних підставах використовують у достатній кількості сертифіковані автобуси відповідного класу, відповідають вимогам, викладеним у статті 34 Закону України «Про автомобільний  транспорт».

Клас автобусів визначений згідно з затвердженим Порядком визначення класу комфортності автобусів, сфери їхнього використання за видами сполучення та режимами руху (наказ Міністерства транспорту та зв’язку України від 12.04.2007р. № 285). Автобуси, що пропонуються перевізником-претендентом для перевезення пасажирів на приміських маршрутах  за технічними, екологічними показниками повинні відповідати вимогам законодавства у сфері автомобільного транспорту.  Не допускаються для участі в конкурсі автобуси переобладнані з вантажних транспортних засобів.

На кожному об’єкті конкурсу, який включає приміські автобусні маршрути загального користування, забезпечується робота транспортних засобів, пристосованих для перевезення осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення в кількості до 50 відсотків.

Конкурс проводиться відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів України від 3 грудня 2008 р. № 1081 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування».

Додатковою умовою для роботи на оголошених об’єктах конкурсу обов’язковою є наявність встановленої системи GPS контролю, зокрема модулів на транспортні засоби та програмного забезпечення, доступ до якого надається замовнику та  заїзд транспортних засобів (об′єктів конкурсу)  на АС-3.

Учасник конкурсу підтверджує згоду з додатковими умовами гарантійним листом про те, що в випадку визнання його переможцем в конкурсі, до початку фактичного надання послуг перевезення, учасник зобов′язується обладнати транспортні засоби системою GPS контролю та забезпечити цілодобовий, безперебійний доступ замовника на безоплатній основі до програмного комплексу даної системи. А також підтверджує згоду встановлення рідерів та програмного забезпечення для впровадження електронного квитка.

Термін подачі документів на конкурс – до 1700 год  01 лютого 2022 року включно.

На конвертах № 1 та № 2 необхідно зазначити дату конкурсу та назву перевізника претендента, який подає документи для участі в конкурсі.

Отримання бланків (заяви на участь в конкурсі і анкети перевізника), одержання необхідної інформації про об’єкт конкурсу та роз’яснення щодо умов конкурсу здійснюється в управлінні житлово-комунального господарства Стрийської міської ради: м. Стрий, вул.Шевченка, 71, каб. 31, з 9.00 до 17.00 год (в п’ятницю до 16.00 год), крім вихідних та святкових днів. Телефон для довідок (245) 7-13-81

Документи на участь у конкурсі приймає управління житлово-комунального господарства Стрийської міської ради: м. Стрий, вул.Шевченка, 71, каб. 31.

Участь у конкурсі на безоплатній основі. При поданні конверта з позначкою № 1, що  містить документи для участі в конкурсі, додається довідка довільної форми з інформацією про те, що претендентом (вказати найменування перевізника) не вносилась плата за участь у конкурсі, у зв’язку з відсутністю такої вимоги  в оголошенні Стрийської міської ради про проведення конкурсу.

У разі відсутності керівника перевізника-претендента на конкурсі його інтереси  може   представляти   особа,  яка  має довіреність, видану перевізником-претендентом

Конкурс проводитиметься о 1000 год  25 лютого 2022 року за адресою: м.Стрий, вул.Шевченка, 71.

Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту