Топ теми:

СПІЛЬНА ЗАЯВА депутатських фракцій політичних партій у Стрийській міській раді щодо початку воєнних дій на всій території України

24 Лютого 17:58

Дорогі краяни! Ворог почав інтенсивні обстріли центрів військового управління і аеродромів у різних регіонах України. Завершився час хвилюючого очікування і прийшов час безстрашної боротьби.

Звертаємося до мешканців Стрийської громади, зберігаємо спокій та впевненість у наших захисниках, не дамо ворогу сумніватися у нашій силі. Українська армія тримає оборону, віримо у перемогу!

Закликаємо до єднання всі українські політичні сили, організації, установи, підприємства та мешканців нашої громади довкола захисту України, її незалежності та територіальної цілісності. Зараз не час для розбрату та поділу на політичні вподобання та переконання. У нас спільний ворог, а значить спільна мета – захистити Україну!

Звертаємося до усіх органів державної влади прийняти усі необхідні рішення для посилення обороноздатності нашого війська, укріплення кордонів держави та захисту цивільного населення, розірвати дипломатичні відносини України з Російською Федерацією, заборонити ввезення на митну територію України товарів, що походять з країни-ворога, заморозити активи російського бізнесу та власників-колаборантів в Україні.

Чекаємо, що весь цивілізований світ жорстко відреагує на дії Російської Федераціїі допоможе Україні всіма необхідними ресурсами. Звертаємося до міжнародних партнерів України невідкладно запровадити весь пакет економічних санкцій проти агресора і стати з українцями пліч-о-пліч в боротьбі проти дикої політики Росії, що посягає не тільки на кордони України, а й на безпеку європейських країн. Це можливо досягнути шляхом надання Україні статусу кандидата члена ЄС та кандидата члена НАТО.

У такий тривожний час закликаємо мешканців нашої громади об’єднатися не тільки вірою,  а також і діями, зокрема, відмовитися від будь-яких зовнішньоекономічних  відносин з ворогом, не купувати товари та послуги, які мають російське походження.

Ворог хоче посіяти паніку серед українців, змушує боятися та схилити голову перед нападником, однак цього ніколи не було в історії нашого волелюбного народу і ніколи не буде. Спільно ми зуміємо зупинити імперські амбіції кремля, тому що на нашій стороні правда та сила.

Віримо в Збройні сили України і довіряємо рішенням керівництва держави. Рішуче заявляємо, що наша країна — єдина, неподільна, суверенна держава, яка ніколи не поступиться своїми національними інтересами та не зрадить пам’ять мільйонів Героїв України, які століттями боролися за незалежну Україну.

 

 

Слава Україні!

Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту