Топ теми:

П О В І Д О М Л Е Н Н Я Товариства з обмеженою відповідальністю «Грінера Україна» про намір коригування тарифів на збір, вивезення та захоронення великогабаритних та ремонтних відходів (в тому числі опалого листя, зрізаних гілок та скошеної трави) на території міста Стрий

11 Квітня 11:51

Рішенням виконавчого комітету Стрийської міської ради від 01 лютого 2024 року №39 встановлено тариф на видалення побутових відходів на Стрийському полігоні твердих побутових відходів в розмірі 700,00 грн за одну тонну з ПДВ.
Крім цього, відповідно до рішення Стрийської міської ради від 25 січня 2024 року №2286, для мешканців міста Стрий застосовується пільгова ціна на видалення побутових відходів в розмірі 350,00 грн з ПДВ.
Слід вказати, що до 01 лютого 2024 року вартість видалення (захоронення) твердих побутових відходів, які завозились із міста Стрий становила 164,52 грн з ПДВ.
Враховуючи вищевикладене, виникла необхідність коригування тарифу на збір, вивезення та захоронення великогабаритних та ремонтних відходів (в тому числі опалого листя, зрізаних гілок та скошеної трави) на території міста Стрий».
Із врахуванням коригування вказаного тарифу вартість послуг зі збору вивезення та захоронення великогабаритних та ремонтних відходів (в тому числі опалого листя, зрізаних гілок та скошеної трави) на території міста Стрий становитиме 1 413,50 грн за одну тонну з ПДВ.
Водночас, для мешканців міста Стрий вартість послуг зі збору вивезення та захоронення великогабаритних та ремонтних відходів (в тому числі опалого листя, зрізаних гілок та скошеної трави) на території міста Стрий складатиме 1 063,50 грн з ПДВ за одну тонну, що становитиме:
-6,14 грн з ПДВ в місяць для мешканців багатоквартирних будинків;
-9,05 грн з ПДВ в місяць для мешканців будинків приватного сектору.
З більш детальною інформацією можна ознайомитись за адресою:
м. Стрий, вул. Б. Хмельницького, 32А (абонентський відділ ТОВ «Грінера Україна).
Пропозиції та зауваження щодо встановлення тарифу просимо подавати у письмовому вигляді протягом 7 календарних днів з дня опублікування повідомлення в газеті «Фортуна» на адресу: 82400, м. Стрий,
вул. Б. Хмельницького, 32А, на електронну пошту ТОВ «Грінера Україна»: m.greenerastryi@gmail.com, або Управління житлово-комунального господарства Стрийської міської ради Стрийського району Львівської області за адресою: 82400, м. Стрий, вул. Т. Шевченка, 71.

Структура витрат на вивіз та видалення  ВГВ з м.Стрий – комерція _ бюджет

Структура витрат на збір та видалення  ВГВ для  мешканці м.Стрий

З повагою
директор ТОВ «Грінера Україна» Богдан Михалусь

Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту