Топ теми:

П О В І Д О М Л Е Н Н Я Товариства з обмеженою відповідальністю «Грінера Україна» про намір коригування тарифів на послуги з поводження з побутовими відходами (збирання та перевезення) на території міста Стрий

11 Квітня 11:45

Рішенням виконавчого комітету Стрийської міської ради від 01 лютого 2024 року №39 встановлено тариф на видалення побутових відходів на Стрийському полігоні твердих побутових відходів в розмірі 700,00 грн за одну тонну з ПДВ.
Крім цього, відповідно до рішення Стрийської міської ради від 25 січня 2024 року №2286, для мешканців міста Стрий застосовується пільгова ціна на видалення побутових відходів в розмірі 350,00 грн з ПДВ.
Слід вказати, що до 01 лютого 2024 року вартість видалення (захоронення) твердих побутових відходів, які завозились із міста Стрий становила 164,52 грн з ПДВ.
Враховуючи вищевикладене, виникла необхідність коригування тарифу на послуги з поводження з побутовими відходами (збирання та перевезення) на території міста Стрий.
Із врахуванням коригування вказаного тарифу вартість послуг з поводження з побутовими відходами (збирання та перевезення) на території міста Стрий становитиме 1 216,76 грн за одну тонну з ПДВ.
Водночас, для мешканців міста Стрий вартість послуг з поводження з побутовими відходами (збирання та перевезення) на території міста Стрий складатиме 866,76 грн з ПДВ за одну тонну, що становитиме:
-34,12 грн з ПДВ в місяць для мешканців багатоквартирних будинків;
-33,20 грн з ПДВ в місяць для мешканців будинків приватного сектору.
З більш детальною інформацією можна ознайомитись за адресою:
м. Стрий, вул. Б. Хмельницького, 32А (абонентський відділ ТОВ «Грінера Україна).
Пропозиції та зауваження щодо встановлення тарифу просимо подавати у письмовому вигляді протягом 7 календарних днів з дня опублікування повідомлення в газеті «Фортуна» на адресу: 82400, м. Стрий,
вул. Б. Хмельницького, 32А, на електронну пошту ТОВ «Грінера Україна»: m.greenerastryi@gmail.com, або Управління житлово-комунального господарства Стрийської міської ради Стрийського району Львівської області за адресою: 82400, м. Стрий, вул. Т. Шевченка, 71.

Структура витрат на поводження з ТПВ для мешканці м.Стрий

Структура витрат на поводження з ТПВ для мешканців м.Стрий  – бюджет _ комерція

З повагою
директор ТОВ «Грінера Україна» Богдан Михалусь

Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту