Топ теми:

ПОРЯДОК ДЕННИЙ засідання ХХXІХчергової сесії VIII демократичного скликання Стрийської міської ради Львівської області

30 Серпня 15:15

ПОРЯДОК ДЕННИЙ
засідання ХХXІХчергової сесії VIII демократичного скликання
Стрийської міської ради Львівської області
31серпня 2023 рокуо 10:00 год.,
сесійна зала управліннякультури, молоді та спорту (вул. Є. Коновальця, 4).

1. Розгляд депутатських звернень.
Доповідає: секретар ради Мар’ян Володимирович Берник.
2. Про виконання бюджету Стрийської міської територіальної громади за
І півріччя 2023 року.
3. Про внесення змін до показників бюджету Стрийської міської територіальної громади на 2023 рік.
Доповідає: начальниця фінансового управління Лариса Богданівна Коваль.
4. Про затвердження змін до Програми соціально-економічного та культурного розвитку Стрийської міської територіальної громади на 2023 рік.
5. Про затвердження змін до Програми«Матеріально-технічне забезпеченняпідрозділів територіальної оборони»на 2023 рік.
6. Про затвердження «Програми сприяння розвитку волонтерства Стрийської міської територіальної громади» на 2023-2027 роки.
7. Про передачу в користування на безоплатні основі стимулятора навчального комплекса «Куратор» для ПТРК «Фагот», РПГ-7 та РПГ-22 розширений комплект.
Доповідає: заступник міського голови Андрій Васильович Стасів.
8. Про ліквідацію виборчих комісій.
Доповідає: начальник відділу ведення Державного реєстру виборців Роман Максимович Собко.
9. Про перейменування села Кавське Стрийської міської територіальної громади Стрийського району Львівської області.
10. Про затвердження змін до Програми розвитку Комунального некомерційного підприємства Стрийської міської ради «Територіальне медичне об’єднання «Стрийська міська об’єднана лікарня» на 2023 рік.
11. Про внесення змін до Комплексної Програми «Підтримка учасникі в АТО (ООС), Захисників та Захисниць України та членів їх сімей» на 2023 рік.
12. Про внесення змін до Комплексної Програми «Соціальний захист та підтримка незахищених категорій населення» на 2023 рік.
Доповідає:заступниця міського голови Христина Ярославівна Грех.
13. Про внесення змін до Програми «Народ і Армія єдині» щодо підтримки військовослужбовців військової частини ….. на 2023 рік».
Доповідає:помічник командира з фінансово-економічної роботи – начальник фінансово-економічної служби ……….
14. Про внесення змін до Програми «Забезпечення охорони громадського порядку та профілактики злочинності у місті Стрий та Стрийському районі на 2023 рік».
Доповідає: начальник Стрийського РУП ГУНП у Львівській області підполковник поліціїАндрій Богданович Коцур.
15. Про затвердження Програми «Покращення матеріально-технічної бази «Стрийський фаховий коледж Львівського національного університету природокористування» на 2023 рік.
Доповідає:В.о директора ВСП «Стрийський фаховий коледж ЛНУП» Ігор Ярославович Рінило.
16. Про затвердження змін до «Програма благоустрою на 2023 рік».
17. Про затвердження змін до Програми «Утримання та розвиток доріг та дорожньої інфраструктури на 2023 рік».
18. Про повернення коштів за дизельне паливо Євро – 5 (штрих-картки) відповідно до Договору №040413-1221 ТШК-33 від 08.12.2021 року.
19. Про затвердження змін до «Програми фінансової підтримки міських комунальних підприємств та здійснення внесків до їх статутних фондів на 2023 рік».
20. «Про збільшення статутного фонду Комунального підприємства «Стрийводоканал» та затвердження Статуту Комунального підприємства «Стрийводоканал» в новій редакції.
21. Про затвердження Програми «Утримання водопровідно-каналізаційного господарства на 2023 рік».
Доповідає: начальник управління житлово-комунального господарства Ігор Ярославович Пастущин.
22. Про внесення змін до Програми «Водопровідно-каналізаційне господарство на 2023 рік».
23. Про внесення змін до Програми «Утримання окремих об’єктів благоустрою на 2023 рік».
24. Про внесення змін до Програми «Розвиток доріг та дорожньої інфраструктури на 2023 рік».
25. Про внесення змін до Програми «Інші заходи щодо соціально-економічного розвитку Стрийської міської територіальної громади на 2023 рік».
26. Про внесення змін до «Програми про співфінансування реконструкції, реставрації, проведення капітальних ремонтів, технічного переоснащення спільного майна у багатоквартирних будинках на 2023 рік».
27. Про затвердження рішення виконавчого комітету від 20.07.2023 р. №277, прийнятого у міжсесійний період.
Доповідає: начальник відділу капітального будівництва Стрийської міської ради Іван Петрович Лебідь.
28. Про внесення змін у додаток 2 до рішення №329 від 29.04.2021 року «Про затвердження Переліків першого та другого типів об’єктів оренди комунальної власності Стрийської міської ради».
29. Про намір передачі в оренду вбудованих нежитлових приміщень, що належать до комунальної власності Стрийської міської ради, які включені до переліку другого типу (без проведення аукціону).
30. Про надання згоди на безоплатне прийняття з державної власності у комунальну власність Стрийської міської територіальної громади в особі Стрийської міської ради індивідуально визначеного майна (будівлі пожежного ДЕПО).
31. Про безоплатну передачу культової будівлі.
32. Про передачу комунальному підприємству «Стрий-Агро» нежитлового приміщення з балансу управління культури, молоді та спорту Стрийської міської ради Стрийського району Львівської області на баланс на праві господарського відання.
33. Про затвердження Положення про порядок списання майна комунальної власності Стрийської міської територіальної громади.
34. Про включення в перелік об’єктів комунальної власності, які підлягають продажу на конкурентних засадах шляхом проведення електронного аукціону.
35. Про виявлення потенційного безхазяйного нерухомого майна та затвердження актів обстеження об’єктів нерухомого майна.
Доповідає:начальник управління комунальним майном Василь Михайлович Зубрицький.
36. Про внесення змін в «Програму моніторингу, локалізації та контролювання чисельності чужорідних (інвазивних) видів рослин на території територіальної громади Стрийської міської ради на період 2022-2025 років».
Доповідає: начальник відділу промисловості, аграрної політики та підприємництва Василь Ярославович Лесів
37. Про внесення змін до Програми фінансування окремого батальйону територіальної оборони, який дислокується в Стрийському районі.
Доповідає: заступник командира військової частини ……………
38. Про внесення змін в Програму «Регулювання містобудівної діяльності населених пунктів Стрийської територіальної громади на 2021-2025 роки».
39. Про надання дозволу на розроблення детального плану території сільськогосподарського комплексу СФГ «Повернення» по вул. І. Франка, 2-А в
с. Комарів Стрийського району Львівської області.
40. Про надання дозволу на розроблення детального плану території з метою розміщення об’єкту торгівлі по вул. Сидора в м. Стрий Львівської області.
Доповідає: начальник управління містобудування та архітектури ОрестСтаніславович Телішевський.
41. Про продаж у власність земельної ділянки несільськогосподарського призначення під об’єктами нерухомого майна на території Стрийської міської ради.
42. Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення під об’єктами нерухомого майна на території Стрийської міської ради.
43. Про включення до переліку земельних ділянок для підготовки лоту для продажу їх у власність на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону) та надання дозволу на виготовлення відповідних документацій із землеустрою на земельні ділянки на території Стрийської міської ради.
44. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель комунальної власності, з метою оформлення права комунальної власності на земельні ділянки на території Стрийської міської ради.
45. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки в постійне користування на території Стрийської міської ради.
46. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок комунальної власності на території Стрийської міської ради.
Доповідає:заступниця начальника відділу земельних ресурсів Ольга Олексіївна Гуменна.
47. Про надання матеріальної допомогиВолодимиру Данилюку.
Доповідає:заступниця міського голови Христина Ярославівна Грех.
48. Про затвердження громадянам технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу їм земельних ділянок у власність на території Стрийської міської ради.
49. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на земельні ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Стрийської міської ради.
50. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні її цільового призначення на території Стрийської міської ради.
51. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у користування (оренду) земельної ділянки на території Стрийської міської ради.
52. Про передачу громадянину у власність земельної ділянки на території Стрийської міської ради.
53. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, в тому числі із зміною цільового призначення, з метою передачі її в користування (оренду), постійне користування та реєстрації права комунальної власності на земельні ділянки на території Стрийської міської ради.
54. Про надання дозволу на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на земельні ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Стрийської міської ради.
55. Про оформлення громадянами права власності на земельні ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Стрийської міської ради.
56. Про внесення змін в договір оренди земельної ділянки на території Стрийської міської ради.
57. Про відмову у продовженні (поновленні) договору оренди земельної ділянки комунальної власності, яка знаходиться на території Стрийської міської ради.
58. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на території Стрийської міської ради.
Доповідає:заступниця начальника відділу земельних ресурсів Ольга Олексіївна Гуменна.
59. Про внесення змін до «Цільової програми «Матеріально-технічного забезпечення військової частини ….. на 2023 рік».
Доповідає: секретар ради Мар’ян Володимирович Берник.
60.Різне.
Секретар ради Мар’ян БЕРНИК

 

Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту