Топ теми:

Повідомлення про проведення громадських слухань щодо проектів містобудівної документації

17 Лютого 9:26

З метою врахування громадських інтересів під час розроблення містобудівної документації, проводиться обговорення та розгляд містобудівної документації:

  1. Детальний план території обмеженої вул. Галицькою, вул. Львівською, залізничною колією в м. Стрий.
  2. Детальний план території обмеженої вул. О.Новаківського, вул. Оброци в м. Стрий.

 

Замовник містобудівної документації: Виконавчий комітет Стрийської міської ради.

 

Відповідальні за розроблення та фінансування відповідного детального плану території:

  1. ТзОВ “Самоцвіт інвест”
  2. ОСББ “Нова світлиця”

 

Розробник містобудівної документації (детального плану території):

  1. ФОП Дирик Т.Т.
  2. ФОП Дирик Т.Т.

 

Підстава для розроблення:

  1. Рішення Стрийської міської ради від 29 квітня 2021р. №333.
  2. Рішення Стрийської міської ради від 30 вересня 2021р. №627.

 

З проектами детальних планів території, їх техніко-економічними показниками, пояснювальними записками, розділами «Охорона навколишнього природного середовища» / «Звітами про стратегічну екологічну оцінку» можна ознайомитись на офіційному сайті Стрийської міської ради “www.stryi-rada.gov.ua” та у відділі містобудування та архітектури Управління містобудування та архітектури   каб. 37, 41 (3 поверх) тел. 7-13-16 з 18 лютого 2023 року по 18 березня 2023 року (в робочі дні)  за адресою: м.Стрий, вул. Т.Шевченка, 71.

 

Відповідальний за організацію розгляду пропозицій – начальник управління містобудування та архітектури виконавчого комітету Стрийської міської ради О.Телішевський

 

Пропозиції надаються особисто або через уповноваженого представника в загальний відділ виконавчого комітету Стрийської міської ради (каб. №19) за адресою: м. Стрий, вул. Т.Шевченка, 71 з  18 лютого 2023 року по 18 березня 2023 року.

Пропозиції (зауваження) подаються у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання, особистого підпису; від юридичних осіб – із зазначенням їх найменування, місцезнаходження, посади і особистого підпису керівника / на електронну пошту – stryimvk@ukr.net.

Пропозиції повинні містити чіткі обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил.

Пропозиції, подані після встановленого строку не розглядаються.

 

Громадські слухання щодо проектів містобудівної документації відбудуться в каб. №38 о 14.00 17 березня 2023 року за адресою: м.Стрий, вул. Т.Шевченка, 71.

1_ДПТ

2_ДПТ

 

МІСЬКВИКОНКОМ

 

Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту