Топ теми:

Повідомлення про початок розроблення містобудівної документації «Внесення змін до генерального плану с. Добряни Стрийського району Львівської області»

15 Березня 8:00

Відповідно до статей 17, 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», пункту 42 Порядку розроблення, оновлення, внесення змін та затвердження містобудівної документації, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 01.09.2021 № 926, виконавчий комітет Стрийської міської ради повідомляє про початок розроблення містобудівної документації «Внесення змін до генерального плану с. Добряни Стрийського району Львівської області».
Підстава для розроблення: рішення сесії Стрийської міської ради від 29.02.2024 № 2419 «Про розроблення містобудівної документації «Внесення змін до генерального плану с. Добряни Стрийського району Львівської області».
Умови щодо внесення пропозицій: Пропозиції щодо врахування в містобудівній документації інтересів фізичних та юридичних осіб слід подавати у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання, з особистим підписом заявника до виконавчого комітету Стрийської міської ради:
за адресою: м. Стрий, вул. Шевченка, 71
на електронну адресу: stryimvk@ukr.net
особисто до каб. 19, ІІ поверх.
Терміни подання пропозицій: з 21.03.2024 по 21.04.2024.
Відповідальна особа за організацію розгляду пропозицій: начальник управління містобудування та архітектури – Орест ТЕЛІШЕВСЬКИЙ.

Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту