Топ теми:

Повідомлення про перенесення громадських слухань містобудівної документації “Детальний план території з метою будівництва парафіяльного будинку релігійної громади Української Греко-Католицької Церкви парафії святих апостолів Петра і Павла у с.Добрівляни Стрийського району Львівської області” з 05 березня 2024 на 08 березня 2024

22 Лютого 14:11

Виконавчий комітет Стрийської міської ради повідомляє про перенесення громадських слухань містобудівної документації “Детальний план території з метою будівництва парафіяльного будинку релігійної громади Української Греко-Католицької Церкви парафії святих апостолів Петра і Павла у с.Добрівляни Стрийського району Львівської області” з 05 березня 2024 на 08 березня 2024.
З 14 лютого 2024 по 14 березня 2024 року триває громадське обговорення щодо врахування громадських інтересів під час розроблення вказаної містобудівної документації.
Підстава розроблення – рішення сесії Стрийської міської ради від 25.05.2023 року №1826.
Замовник містобудівної документації – виконавчий комітет Стрийської міської ради.
Розробник проекту містобудівної документації – ФОП Сойка Д.О.
Із проектом містобудівної документації та звітом про стратегічну екологічну оцінку можна ознайомитись в старостинському окрузі з 14 лютого 2024 по 14 березня 2024 року (в робочі дні) та на вебсайті https://stryi-rada.gov.ua/.
Відповідальний за організацію розгляду пропозицій – староста Добрянського старостинського округу – Оброца І.О.
Письмові зауваження та пропозиції можна подавати до 14 березня 2024 року включно до виконавчого комітету Стрийської міської ради. Пропозиції та зауваження громадськості мають бути обґрунтовані, а також містити посилання на положення відповідних законодавчих та інших нормативно-правових актів, державних стандартів, норм і правил.
Громадські слухання проєкту містобудівної документації відбудуться 08 березня 2024 року о 10.00 год за адресою: Стрийський р-н, с.Добрівляни, Народний дім.
Пропозиції та зауваження, подані після встановленого строку, не розглядаються”

Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту