Топ теми:

ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проєкту рішення Стрийської міської ради «Про затвердження Порядку опорядженнята утримання фасадів будівель та спорудв межах історичного ареалу міста Стрия»

29 Грудня 15:25

В розділі «Економіка –регуляторна політика» опубліковано проєкт рішення Стрийської міської ради «Про затвердження Порядку опорядженнята утримання фасадів будівель та спорудв межах історичного ареалу міста Стрия» та аналіз його регуляторного впливу.

Введення в дію зазначеного рішення спрямоване на упорядкування вимог до утримання, ремонту, реконструкції, реставрації фасадів об’єктів архітектури на території міста Стрия та збереження традиційного характеру середовища історичного ареалу і об’єктів культурної спадщини.

Пропозиції та зауваження щодо проєкту даного регуляторного акту та аналізу його регуляторного впливу просимо надсилати в письмовому або електронному вигляді на адресу розробника в управління містобудування та архітектури виконавчого комітету Стрийської міської ради (м. Стрий вул.Шевченка,71, тел.7-13-16, каб.41, e-mail: arch.stryimvk@ukr.net) протягом місяця з для оприлюднення проєкту даного регуляторного акту та аналізу його регуляторного впливу.

 

 

Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту