Топ теми:

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту

3 Жовтня 10:17

Повідомлення

про оприлюднення проекту регуляторного акту

рішення сесії Стрийської ТГ

 «Про затвердження Правил благоустрою Стрийської міської територіальної громади»

 

Відповідно до вимог Закону України від 11.09.2003 № 1160-ІV «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою  одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань оприлюднюється проект регуляторного акту Стрийськлї ТГ «Про затвердження Правил благоустрою Стрийської МТГ».

Проект спрямований на встановлення порядку благоустрою та утримання територій об’єктів благоустрою населених пунктів селищної ради, регулювання права та обов’язки учасників правовідносин у сфері благоустрою території  населених пунктів.

Проект даного рішення розроблено відповідно до «Типових правил благоустрою території населеного пункту» затверджених Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України 27.11.2017 № 310 та зареєстровані в Міністерстві юстиції України 18 грудня 2017 року за № 1529/31397,  на виконання Закону України „Про благоустрій населених пунктів”.

Проект регуляторного акту Стрийської ТГ «Про затвердження Правил благоустрою Стрийської МТГ», аналіз регуляторного впливу розміщено на офіційному сайті Стрийської ТГ за адресою http://troicka-gromada.gov.ua/  в рубриці «Регуляторна політика».

Пропозиції та зауваження щодо проєкту даного регуляторного акту та аналізу його регуляторного впливу просимо надсилати в письповій формі на адресу розробника у відділ (інспекція) з благоустрою управління ЖКГ м.Стрий вул.Шевченка 71, каб.31 протягом 1 місяця з дня опублікування проекту з аналізом регуляторного впливу.

 

Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту