Топ теми:

Повідомлення про оприлюднення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки містобудівної документації с. Комарів, Стрийського р-ну, Львівської області

31 Жовтня 10:15

1. Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки детального плану території щодо реконструкції сільськогосподарського комплексу для обробки та зберігання зерна по вул. І. Франка 2-А у с. Комарів, Стрийського р-ну, Львівської області.
2. У Заяві про визначення обсягу СЕО міститься інформація про замовника СЕО, вид та основні цілі документа державного планування.
3. Орган, що приймає рішення про затвердження документа державного планування: Стрийська міська рада.
4. Передбачувана процедура громадського обговорення:
– строк громадського обговорення Заяви про визначення обсягу СЕО становить з 31.10.2023 р. до 10.11. 2023 р;
– згідно зі ст. 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» громадськість в межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі (в тому числі в електронному вигляді) зауваження та пропозиції до Заяви про визначення обсягу СЕО;
–ознайомитися з заявою про визначення обсягу СЕОможна на офіційному веб-сайті Стрийської міської ради – https://stryi-rada.gov.ua.
– зауваження і пропозиції подаються до Стрийської міської ради Львівської області за адресою: Стрийська міська рада 82400, Львівська обл., м. Стрий, вул. Тараса Шевченка, 71, ел.пошта: stryimvk@loda.gov.ua в термін до 10.11.2023 р.
– місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування –Стрийська міська рада.
4) необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту документа державного планування – відсутня.

 

Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту